IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Dinti de Lapte

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Pentru parinti este esential ca acestia sa cunoasca toate aspectele cresterii sanatoase a copiilor lor, astfel ca un rol important il joaca sanatatea cavitatii bucale. Dintii de lapte reprezinta dintii temporari ai copiilor, ce necesita o atentie si o ingrijire corespunzatoare, deoarece obiceiurile din copilarie se vor oglindi si in anii urmatori. Asadar, primii dinti de lapte apar, de regula, in jurul varstei de 6 luni, insa uneori se pot dezvolta atat mai devreme, cat si mai tarziu.

Fiecare caz este diferit, astfel incat cei mici pot prezenta perioade diferite de dezvoltare a dintilor de lapte. Cu toate acestea, pentru unii copii dezvoltarea primilor dinti poate reprezenta un proces foarte dureros, in timp ce pentru altii procesul trece fara sa se fi simtit nimic. In cele mai multe dintre cazuri, dezvoltarea dintilor de lapte tine cont de factorul ereditar, astfel ca evolutia mai rapida sau lenta a mamei sau tatalui va putea fi preluata si de catre copii.

Etapele de dezvoltare a dintilor de lapte

Dantura temporara presupune existenta a 20 de dinti, in timp ce cea permanenta implica 32 de dinti (cu tot cu 4 molari de minte). Cei mai multi dintre copii prezinta dintii de lapte in formula completa in jurul varstei de 3 ani, iar de obicei, pe la 6 sau 7 ani ar trebui sa se dezvolte dintii permanenti. Cu toate acestea, fiecare copil poate prezenta un ritm diferit de crestere, iar aceste cifre nu presupun o regula, ci mai degraba un reper.

Simptomele dezvoltarii dintilor de lapte

Simptomele dezvoltarii danturii initiale difera de la o situatie la alta, iar in alte cazuri poate sa indice prezenta unei afectiuni, motiv pentru care este important ca cel mic sa mearga periodic la un medic specialist in pediatrie. In momentul in care creste un dinte de lapte, copii resimt un disconfort, motiv pentru care acestia pot deveni mai iritati, iar gingiile se pot irita si inflama. De regula, durerea este mai mare in momentul dezvoltarii molarilor si premolarilor.

De asemenea, salivarea abundenta poate fi identificata in momentul dezvoltarii dintilor, deoarece acest proces stimuleaza productia salivei. Si tusea poate sa apara din acelasi motiv, in timp ce bebelusii obisnuiesc sa atinga adesea obrazul pentru a semnala locul de unde provine durerea sau disconfortul. In plus, mai poate sa existe obiceiul de a musca din jucarii, obiecte sau chiar de degete atunci cand dintii cresc, iar acestia produc o senzatie neplacuta.

Ingrijirea dintilor de lapte

Pentru ca dintii de lapte si ulterior cei permanenti sa se dezvolte in mod corespunzator, este esential ca parintii sa ingrijeaza in mod corespunzator dantura copiilor. Chiar inainte de dezvoltarea primilor dinti de lapte este important ca parintii sa curete cavitatea bucala, ingrijind limba, obrajii si gingiile, prin intermediul unui pansament inmuiat in apa. Ulterior dintii trebuie periati cu atentie, pana cand copiii vor fi destul de mari incat sa poata face ei acest pas. Pe aceasta cale se vor preveni o multime de afectiuni, cele mai comune fiind cariile si infectiile gingivale. De asemenea, si alimentatia joaca un rol important in sanatatea cavitatii orale, astfel ca se recomanda reducerea cantitatii de zahar consumata de catre copii.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica