IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Extractie Masea

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Ce este extractia dentara? 

Aceasta procedura presupune ca un dinte/masea sa fie indeparat, dupa ce nu a putut fi salvat din diferite motive.

Cand se recomanda o extractie de masea?

 Aceasta interventie este recomandata cand un pacient prezinta unul sau mai multi dinti/masele accidentati, fracturati sau afectati de carii, iar daca medicul nu reuseste restaurarea lor prin diferite tratamente, atunci acesta va trebui extras.

Alte situatii cand se impune extractia unei masele:

 Atunci cand dintele/maseaua devine slabit

 • Cand acestia afecteaza dezvoltarea celor din jur
 • Cand se apeleaza la aparate dentare
 • Cand dintele reprezinta un focar de infectie
 • Cand molarii de minte sunt durerosi si nu aduc niciun beneficiu pacientului

Pregatirea pentru extractia unei masele

 Pacientii care vor fi supusi unei astfel de interventii trebuie sa cunoasca faptul ca aceasta debuteaza printr-o consultatie in care medicul va analiza cu atentie situatia prezentata si se va informa cu privire la medicamentatia abordata de pacient. In cazul in care este nevoie de extractia molarului de minte va fi necesara o radiografie mai amanuntita in urma careia sa se stabileasca relatiile dintre molarul extras si dintii vecini, pozitionarea sinusurilor, relatiile cu nervii si sa se descopere posibile infectii ori tumori.

Ulterior dentistul va prescrie medicamentatia de care pacientul trebuie sa tina cont, iar in cazul in care apar infectiile acestea vor fi indepartate in cel mai scurt timp posibil, pentru ca acestea sa nu afecteze locul extractiei si cel din jur.

Cum decurge extractia unei masele?

Este cunoscut faptul ca exista 2 tipuri de extractie dentara care au acelasi rol, de a insanatosi cavitatea bucala a pacientului. Astfel este posibila:

 1. Extractia dentara simpla, care se efectueaza in zona unui dinte erupt complet
 2. Extractia dentara chirurgicala, care se efectueaza in special in situatia dintilor care au ramas blocati in gingie, acest tip de interventie fiind mai dificila, insa destul de intalnita (molarii de minte inclusi)

De obicei extractiile dentare obisnuite nu implica nimic mai mult decat o simpla anestezie locala, insa atunci cand vine vorba de cele chirurgicale, pe langa anestezia locala, pacientului i se va administra si un anestezic intravenos, pentru a se asigura ca acesta nu va fi afectat de durere. In anumite cazuri, medicul poate administra un anestezic mai puternic, care sa previna si disconfortul ulterior sau sa reduca inflamatiile.

Dupa extractia unei masele

 Astfel, dupa o extractie unei masele pacientii trebuie sa tina cont de cateva reguli:

 1. Este ceva obisnuit ca dupa o astfel de interventie sa apara disconfortul, insa acesta este reprimat cu ajutorul medicamentelor prescrise de medic. In cazul in care apar inflamatii pacientii trebuie sa opteze pentru medicamente antiinflamatorii care sunt puse la dispozitie tot de stomatolog.
 1. Disconfortul aparut dupa interventie poate fi mai mare in cazul pacientilor care au urmat o extractie chirurgicala, insa acest fapt depinde de complexitatea interventiei efectuate. Acesta este inlaturat prin intermediul medicamentatiei corespunzatoare sau poate trece de la sine cateva zile mai tarziu.
 1. Imediat dupa interventie, pacientii sunt nevoiti sa muste dintr-o bucata de tifon, pret de cateva minute, pe aceasta cale stimulandu-se coagularea sangelui si incetarea hemoragiei.
 1. Este recomandat ca in perioada imediat urmatoare extractiei sa se consume alimente moi, care sa nu deranjeze zona respectiva.
 1. In ziua urmatoare este nevoie de curatarea zonei extractiei cu o solutie obtinuta din amestecarea unei lingurite de sare intr-un pahar cu apa obisnuita.
 1. In cele mai multe dintre cazuri, dupa o extractie medicul va sutura locul respectiv, iar atele utilizate vor fi inlaturate 7-9 zile mai tarziu, fie vor cadea singure dupa 10-14 zile.
 1. Se recomanda evitarea fumatului, scuipatului si sa nu se utilizeze paiele atunci cand se consuma bauturi.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica