IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Sinus Lift Intern

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Interventia de sinus lift intern face referire la procedura de ridicare a sinusurilor pentru a se dispune de spatiu suficient pentru inserarea unui implant dentar. Aceasta procedura se efectueaza in cele mai multe dintre cazuri in aceeasi sedinta cu aplicarea implantului, insa cu toate acestea este una destul de complicata, fiind important profesionalismul medicului.

Cand se recomanda sinus lift-ul intern?

Operatia de sinus lift intern se recomanda a fi efectuata mai ales in momentul in care este nevoie de inlocuirea a catorva dinti. De regula procedura este efectuata in zona molarilor sau premolarilor, fiind necesara crearea unei cai de acces ce duce la sinusul maxilarului superior, urmand ca sinuuul sa fie ridicat pentru a putea avea loc aditia osoasa, astfel incat sa se obtina cantitatea necesara in vederea inserarii implantului. Se recurge la aceasta interventie in momentul in care este nevoie de aditia 1 sau 2 milimetri de tesut osos, in timp ce osul alveolar regasit este suficient.

Inainte de aplicarea implantului este plasat osul substituient in zona special conceputa, dupa care sinusul este apasat cu atentie pana cand acesta incepe sa se ridice, iar osul patrunde perfect in locul respectiv.

Care sunt etapele?

In primul rand se efectueaza o anestezie locala pentru ca pacientii sa nu simta niciun disconfort, dupa care se realizeaza o incizie de mici dimensiuni la nivelul gingiei, astfel incat osul maxilar sa fie expus, urmand ca mai apoi acesta sa fie perforat pana cand se ajunge la membrana sinusului. Cu ajutorul unor instrumente speciale se adauga cantitatea de os necesara in spatiul respectiv, procedura care duce la ridicarea sinusului.

Care sunt avantajele sinus lift-ului intern?

Se recurge adesea la aceasta procedura deoarece permite inserarea unor implanturi dentare ce sunt mai lungi si care vor rezista mult mai bine, avand o durata de viata mai lunga. Astfel, pacientii beneficiaza de lucrari de o calitate superioara, mult mai rezistente, care daca sunt intretinute corespunzator pot rezista chiar si o viata intreaga. Cu toate acestea, interventia este una complexa, motiv pentru care este esential ca medicii sa fie foarte bine pregatiti, iar pacientii sa tina cont de toate indicatiile oferite de acestia.

Care sunt dezavantajele sinus lift-ului intern?

In cazul in care nu se efectueaza o tomografie computerizata, medicul nu poate cunoaste cu exactitate toate locurile unde trebuie sa intervina, astfel ca acesta se bazeaza doar pe simturi atunci cand este nevoie de ridicarea membranei sinusului.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica