IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Bijuterii Dentare

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Arta trupului reprezinta un fenomen din ce in ce mai popular in industria fashion, facand referire la tatuaje, piercinguri si mai nou la bijuterii dentare, ce presupun atasarea unor pietre la suprafata dintilor. Toate piercingurile de pe trup prezinta un risc scazut de infectie, inclusiv cele care se aplica la nivelul cavitatii orale.

Din cauza faptului ca in cavitatea bucala este prezent un numar ridicat de bacterii, piercingurile orale sunt considerate mult mai riscante, decat in alte parti ale corpului, astfel ca nu sunt recomandate de catre medici. Cu toate acestea, in loc piercingurilor se aleg bijuteriile dentare, deoarece acestea nu produc durere, nu prezinta riscuri de infectii si adauga o mica stralucire zambetului nostru.

In ziua de azi, oamenii sunt mult mai preocupati cu modul in care se prezinta aspectul si zambetul lor, astfel in permanenta se gasesc noi modalitati de infrumusetare, apelandu-se la bijuteriile dentare pentru a se remarca si a dobandi aspectul mult dorit. Zambetul nostru poate fi imbunatatit oricum cu ajutorul a numeroase tratamente, precum fatetele dentare, insa de ce sa nu beneficiem de un zambet mai estetic si unic? Aceste bijuterii sunt temporare, procedura nu implica nicio durere si nu se executa proceduri care sa aduca prejudicii la nivelul dintilor, precum gaurirea acestora.

Tipuri de bijuterii dentare

Una dintre cele mai populare alegeri este reprezentata de cristalele de sticla aplicate pe un strat subtire de aluminiu ce creeaza un efect de stralucire, care poate dobandi diferite culori. De asemenea, se pot opta pentru cristale de diferite culori in functie de preferinte, alb cu albastru, rosu cu albastru, alb cu rosu si multe alte combinatii, astfel incat pana si cele mai pretentioase persoane sa fie multumite. In plus, o alta optiune comuna este reprezentata de bijuteriile curcubeu, deoarece acestea sunt ideale pentru persoanele care nu isi doresc ca acestea sa adere o importanta perioada de timp, iar costurile implicate sunt destul de scazute, se regasesc in diferite dimensiuni si 10 culori diferite.

Cele mai populare bijuterii dentare sunt cele Twinkles, in ciuda costurilor mai ridicate pe care le implica. Acestea sunt bijuterii in adevaratul sens al cuvantului, deoarece in cele mai multe dintre cazuri sunt prelucrate din aur, diamante sau alte tipuri de pietre pretioase precum safirul sau rubinul. Bijuteriile Twinkles sunt mai populare datorita faptului ca sunt rezistente si pot capata diferite forme, de la inimi, stelute, animale la orice alta forma isi doreste pacientul. Fie ca sunt diamante artificiale cu preturi accesibile si o durata mai scazuta de viata, fie sunt pietre pretioase, acestea ne pot asigura un zambet deosebit.

Care este procedura?

Inainte de o asemenea procedura este esentiala efectuarea unui detartraj si a unui periaj profesional. Dupa care este nevoie ca dintele respectiv sa fie curatat cu o pasta speciala, sa se usuce si sa se izoleze de restul dintilor. Ulterior, acesta va fi tratat cu un acid special pret de 30 de secunde, pentru ca bijuteria sa adere cu usurinta, urmand ca suprafata sa fie din nou spalata cu apa si uscata. Se aplica un laser special timp de 20 de secunde si apoi o substanta speciala care pregateste dintele pentru a fi aplicata bijuteria. Aceasta este aplicata cu usurinta, verificandu-se in acelasi timp contactul pentru sa fie absolut perfect pentru toate colturile. Urmeaza ajustarile necesare in functie de preferintele pacientilor, iar dupa ce acestea au fost efectuate, este necesara o noua cimentare a bijuteriei, de aceasta data definitiva, in functie de perioada dorita. In cele mai multe dintre cazuri procedura de atasare a unei bijuterii dentare nu depaseste mai mult de 15 minute.

Care sunt avantajele bijuteriilor dentare?

  • Fata de oricare alta modalitate de infrumusetare a trupului nostru, fie ca sunt tatuaje, cercei sau piercinguri, bijuteriile dentare nu implica durere, nu aduc prejudicii la nivelul corpului
  • Cel mai mare avantaj este ca se pot renunta la acestea oricand se doreste, deoarece nu sunt permanente
  • Ofera o gama larga de produse din care pacientii sa le aleaga pe cele mai potrivite in functie de particularitatile prezentate de acestia
  • Se aplica cu usurinta intr-o perioada de timp ce nu depaseste 15 minute
  • Implica costuri scazute, astfel ca sunt accesibile pentru toate buzunarele

Cum se intretin bijuteriile dentare?

  • Pentru ca acestea sa reziste o buna perioada de timp, este important ca in primele ore de la aplicare sa nu se consume nimic
  • Periajul dintilor nu trebuie efectuat in primele 24 de ore de la atasarea bijuteriei
  • In momentul consumului de alimente trebuie sa se acorde o importanta deosebita pentru evitarea deteriorarii bijuteriilor. Astfel este esential ca alimentele sa nu fie tari si crocante
  • Se recomanda evitarea gumei de mestecat
  • Dintele trebuie sa fie curatat, astfel incat sa se asigure sanatatea cavitatii bucale, dar si rezistenta in timp a bijuteriei. Acestea reprezinta un mediu ideal pentru stocarea bacteriilor, motiv pentru care favorizeaza dezvoltarea cariilor

Cum se indeparteaza bijuteriile dentare?

Acest proces este mult mai usor de pus in practica decat metoda de aplicare a bijuteriilor. Astfel este necesar un detartrator cu ultrasunete, ce va deteriora cantitatea de compozit care face legatura intre bijuterie si dinte. Smaltul se netezeste cu gume speciale, dupa care va fi supus unui tratament de fluorizare, pentru ca dintele sa nu devina mai sensibil decat ceilalti.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a beneficia de bijuteriile dentare?

In primul rand este nevoie ca dintii, in special incisivii sa nu prezinte leziuni carioase sau alte afectiuni, deoarece acestea vor fi mult mai evidentiate in prezenta bijuteriilor. De asemenea, exista posibilitatea ca aceste carii sa se dezvolte in cazul in care igiena orala nu este efectuata in mod corespunzator. Inainte de aplicarea bijuteriilor, dantura trebuie sa fie igienizata, pentru ca la final zambetul sa fie imbunatatit considerabil.

Pe ce dinti se pot aplica bijuterii dentare?

Aceste bijuterii dentare se aleg pentru infrumusetarea zambetului, astfel ca dintii alesi sunt de obicei cei frontali ai arcadei superioare, deoarece acestia sunt cei mai vizibili atunci cand zambim. Pacientul este cel care decide zona dintelui unde doreste sa fie aplicata bijuteria, fie aproape de gingii, fie in partea opusa.

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica