IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Fatete Lumineers

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Fatete Lumineers – Procedura :            

 • Aplicarea se efectueaza cu usurinta, fara a produce durere
 • Intretinerea lor nu presupune nimic in plus, pe langa igiena orala, iar pacientii pot consuma orice alimente isi doresc
 • Nu este nevoie de fatete provizorii daca alegeti fatetele lumineers
 • Nu este nevoie de anestezie
 • Nu isi modifica culoarea odata cu trecerea timpului
 • Pacientii nu dezvolta sensibilitati dupa finalizarea tratamentului
 • Se aplica cu usurinta intr-un timp foarte scurt
 • Garantia oferita este pe viata

Fatetele Lumineers prezinta mai multe avantaje fata de tratamentele traditionale pentru infrumusetarea dintilor. Cu toate ca aspectul final este unul potrivit din punct de vedere estetic, atat in cazul celor clasice si a celor Veneers, este nevoie de slefuirea dintilor, inainte de aplicare, proces in care este pierdut inutil tesut dentar  sanatos, iar dintele se alege cu o usoara sensibilitate.

Slefuirea este necesara pentru ca fatetele sa nu para prea mari si inestetice, insa in cazul Veneers, ceramica utilizata este groasa, astfel incat rezultatele nu sunt la fel de estetice precum cele promise de Lumineers, care, cu toate ca este mai subtire, este si mai rezistenta, iar din punct de vedere estetic este cea mai potrivita.

Pret Fatete Dentare la Dridih Dent

Cimentare Fateta 100lei
Fatete Dentare Portelan 1000 lei
Fatete Dentare Zirconiu 1000 lei
Fatete Dentare No Prep 1000 lei
Fatete Dentare Lumineers 2500 lei

Fatete Dentare Realizate la Dridih Dent

Acestea reprezinta poate cea mai facila modalitate de infrumusetare a zambetului, intr-un mod rezistent, permanent, natural si estetic. Fatetele Lumineers au o grosime de 0.2 milimetri, sunt realizate din portelan care poate capata mai multe nuante, si se aplica pe un dinte neslefuit cu ajutorul unui ciment special.

Acestea au fost create cu scopul de a multumi pacientii si de a rezolva toate nevoile acestora, obtinand un zambet de invidiat. Spre deosebire de fatetele traditionale, nu este nevoie ca dantura naturala sa sufere nicio modificare, astfel incat dintii nu se vor slefui. Fatetele Lumineers sunt aplicate direct pe dantura naturala, astfel ca reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fetei, fara a fi nevoie de tratamente efectuate in mai multe etape.

Avantajele Fatetelor Lumineers fata de Veneers:

 • Nu este nevoie de slefuirea dintelui pentru aplicare
 • Este superior din punct de vedere estetic
 • Exista posibilitatea simularii inainte de realizarea propriu zisa
 • Daca pacientii isi doresc, indiferent de motiv, sa renunte la fatete, dintii nu sufera deoarece nu au fost slefuiti
 • Nu este nevoie de anestezie
 • Nu se dezvolta sensbilitate dupa finalizarea procedurii
 • Este nevoie doar de doua vizite pentru finalizarea tratamentului
 • Garantie pe viata
 • Sunt mult mai confortabile

Care sunt cazurile ce pot fi rezolvate cu fatetele Lumineers?

 • Dantura colorata din diferite motive
 • Dantura stramba si nealiniata corespunzator
 • Dantura care prezinta o forma neplacuta
 • Dantura inegala
 • Se pot aplica si deasupra coroanelor, astfel ca daca acestea devin inestetice cu timpul, situatia poate fi rezolvata cu usurinta
 • Dantura sparta, ciobita, cariata, fracturata, accidentata

Cu alte cuvinte, fatetele dentare Lumineers sunt dedicate tututor persoanelor care nu beneficiaza de un zambet estetic, insa isi doresc sa il obtina.

Procedura de aplicare a fatetelor Lumineers :

Este nevoie de doua sedinte. Este necesara amprentarea dintilor care urmeaza a fi tratati cu ajutorul Lumineers, este propusa o culoare si o noua forma a danturii.

In cadrul celei de a doua sedinte se aplica fatetele, insa dupa o perioada de 2-3 saptamani, deoarece acestea sunt produse in Statele Unite ale Americii pentru fiecare pacient in parte. In plus, pentru ca dentistii sa poata aplica aceste fatete, trebuie sa isi dobandeasca acest drept prin efectuarea unei specializari.

Nu apare sensibilitatea danturii dupa efectuarea tratamentului 

Deoarece este un tratament care nu implica nevoia slefuirii dentare, dupa ce sunt aplicate fatetele Lumineers, dantura nu capata nicio sensibilitate, spre deosebire de alte tipuri similare de tratament, astfel pacientii se pot bucura de un aspect mult mai placut, fara a exista riscuri sau efecte secundare. Insa se recomanda ca pacientii sa isi aleaga cu atentie cabinetul stomatologic unde sa urmeze un asemenea de tratament, deoarece medicii trebuie sa fie cat mai bine pregatiti, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica