IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Chirurgie Dentara

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Cu toate ca denumirea de chirurgie dentara ii poate pune pe multi dintre noi pe fuga, deoarece exista preconceptia ca intodeauna durerea va fi prezenta in momentul executarii acestei proceduri, insa tehnologia in domeniul stomatologiei a evoluat constat, astfel ca in ziua de azi nu se pune problema de asa ceva.

Orice procedura care implica chirurgia dentara, efectuata in cadrul cabinetului nostru stomatologic, nu provoaca durere si disconfort, iar pacientii se pot simti in largul lor si comod, indiferent de dificultatea interventiei. De la lucrari protetice pana la implanturi dentare, pentru noi fiecare interventie este comuna si usor de efectuat, deoarece punem confortul pacientului pe primul loc.

Stafful nostru este bine pregatit, urmand numeroase traininguri, astfel incat acestia sa fie cei mai buni, indiferent de tipul de operatie pe care trebuie sa o efectueze. Din acest motiv, dupa experienta in cadrul clinicii noastre nimeni nu se va mai teme vreodata de dentist.

Desi denumirea de chirurgie dentara ne duce cu gandul la operatiuni delicate, unele dintre ele sunt chiar foarte simple, precum un detartraj, insa in anumite cazuri poate fi nevoie si de medicul chirurg. In categoria interventiilor executate in cabinetul nostru stomatologic pot fi amintite:

 • Chisturi ale maxilarului
 • Granuloame apicale, situatie care implica nevoia executarii unei rezectii apicale
 • Extractia molarilor de minte, fie ca acestia sunt inclusi ori semi inclusi
 • Extractia caninilor inclusi ori semi inclusi
 • Incizia abcesului
 • Chirurgie parodontala
 • Augumentarea osului
 • Descoperirea tumorilor
 • Tratarea complicatiilor aparute in urma extractiei unui dinte
 • Hemisectie
 • Chiuretaj
 • Amputatii
 • Premolarizare
 • Odontectomia

Extractia dentara

 Aceasta procedura este una dintre cele mai comune din domeniul stomatologiei si presupune inlaturarea unuia sau mai multor dinti afectati de carii in proportii ridicate si care nu mai pot fi salvati prin alte metode. Fiind proceduri des intalnite, extractiile dentare sunt efectuate de catre medicul stomatolog, care in urma unei atente analize si aplicarii altor tratamente nu a reusit sa salveze dintele, decide ca aceasta ramane singura solutie.

Rezectia apicala

 Aceasta procedura presupune ca medicul sa demareze extirparea varfului radacinii, alaturi de tesut osos infectat,  tratamentul fiind aplicat atunci cand tratarea canalului nu este posibila. Ulterior este nevoie de obturatia canalului astfel incat sa se previna eventuale complicatii.

Chiuretaj subgingival

 Aceasta procedura este aleasa atunci cand este nevoie ca radacina danturii sa fie curatata pentru ca ulterior sa se efectueze o reconstructie a gingiei. In cadrul acestui tratament, medicul trebuie sa inlature placa bacteriana, tartrul si tesuturile care au fost afectate.

Chirurgia parodontala

 Acest tip de chirurgie se refera la toate tipurile de tratament pe care medicul le are la indemana atunci cand este nevoie de reprimarea unei afectiuni parodontale. Din nefericire, igiena precara duce la dezvoltarea initiala a afectiunii, care se manifesta prin inrosirea gingiilor, sangerarea in timpul periajului, disconfort in zona gingiilor sau mancarimea, cu alte cuvinte gingivita.

Daca aceasta ramane netratata, in cele din urma va duce la dezvoltarea parodontozei, situatie in care tratamentul este mai complicat, fiind nevoie de lucrari de tip protetic, dintre care cea mai comuna este implantul dentar. Astfel, pacientii care urmeaza un astfel de tratament, la finalul acestuia vor avea o dantura noua, sanatoasa si estetica, putand sa se bucure de un zambet perfect.

Implantologia dentara

Aceasta procedura presupune ca in urma unei extractii dentare sa se implanteze un nou dinte, care are rolul de a-l inlocui pe cel vechi, capatand functiile avute de acesta. Cel mai comun este cel de tip surub, deoarece asigura fixarea stabila, iar pacientii isi vor recapata sanatatea cavitatii bucale.

Chistectomia

 Dupa cum sugereaza si numele, aceasta procedura din cadrul stomatologiei presupune extirparea chisturilor dezvoltate in cavitatea bucala.

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE GENERALA

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE DE SPECIALITATE

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica