IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Protetica Dentara

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Aceste servicii ale stomatologiei presupun diagnosticarea, tratarea si daca este cazul, reabilitarea danturii si maxilarului unui pacient. Acesti pasi se efectueaza prin inlocuirea unuia sau mai multor dinti si a tesuturilor pierdute prin proteze fixe sau mobile. Primele dintre ele pot fi Inlay, Onlay, coroane sau punti fixe, in timp ce cele mobile sunt scheletate sau supraproteze.

Rolul acestor tratamente este de a reda sanatatea cavitatii bucale care devine functionala complet, iar pacientul isi poate recapata increderea in sine.

 

In urma efectuarii unui examen clinic si radiologic, si a mai multor analize, specialistii pun la dispozitia pacientului toate modalitatile de combatere ale problemelor indicate.

Astfel tehnicianul dentar se foloseste de o aparatura ultra moderna prin care se poate studia relatiile dintre arcade si maxilare si miscarile produse de pacient, astfel incat dispozitivul obtinut sa fie cat mai potrivit si sa garanteze rezolvarea problemelor. Asadar, in cadrul unui asemenea proces, pacientul si dentistul se vor afla intr-o stransa colaboare cu un tehnician dentar.

Serviciile de protetice dentara includ:

 • Coroane si punti dentare
 • Fatete dentare
 • Proteze mobile in totalitate
 • Proteze mobile partial
 • Proteze pe implanturi
 • Proteze fixe
 • Inlay
 • Outlay
 • Supraproteza
 • Ajustarea protezelor mobile
 • Proteze maxilo faciale

Coroane dentare

 Aceste dispozitive reprezinta niste lucrari de tip protetic care au rolul de a acoperi sau inveli zona vizibila a unuia sau mai multor dinti. Insa pentru efectuarea acestei proceduri este nevoie de respectarea unor conditii:

 • Medicul este nevoit sa slefuiasca dintele
 • Dintele nu trebuie sa prezinte carii, sa fie sanatos in totalitate si natural
 • Este important ca dintele sa fie rezistent astfel incat sa poata sustine lucrarea

Punti dentare

 Aceste dispozitive inlocuiesc unul sau mai multi dinti, care din diferite motive lipsesc, prin intermediul unei lucrari speciale care este fixata in zona danturii lipsa. O punte dentara obisnuita este alcatuita din:

 • Dinte fals care este realizat din diferite materiale ce imita aspectul unui dinte natural
 • Coroane care trebuie sa se ancoreze pe dantura vecina, care trebuie slefuita inainte de inceperea acestui proces

Fatete dentare

 Aceste elemente presupun ca pe dintii naturali ai unui pacient sa fie aplicate niste masti dedicate si speciale, care au rolul de a infrumuseta zambetul. Acestea sunt folosite in special pentru dintii frontali, iar cele mai multe dintre fatete sunt realizate din ceramica. Pacientii apeleaza la acestea atunci cand nu sunt multumiti de aspectul danturii lor si isi doresc un zambet estetic, fara a urma alte tratamente mai complicate.

Proteze dentare

 Aceste proteze sunt recomandate pacientilor care au pierdut mai multi dinti si pot fi complete ori partiale, fixe ori mobile. Dupa cum sugereaza si numele, cele totale au rolul de a inlocui toti dintii, in timp ce cele partiale sunt atasate in jurul celor care au ramas pe arcade. Materiarul din care sunt alcatuite protezele difera in functie de situatia prezentata si de dorinta pacientului.

Inlay si Outlay

 Inlay si Outlay reprezinta niste obturatii realizate in laboratul special si sunt cunoscute sub numele de obturatii indirecte, avand un rol important in restaurarea unuia sau mai multor dinti. In situatia in care un dinte este afectat in proportii ridicate de carii, iar obturatia clasica nu poate fi de ajuns, atunci se poate apela la Inlay si Outlay, care sunt recunoscute pentru rezistenta lor in timp.

Inlay are capacitatea de a reconstrui unul sau doi pereti ai unui dinte, dar nu oricare, ci unul dintre ele trebuie sa fie cel lateral, iar celalalt ocluzal. Materialele din care este alcatuit Inlay asigura o rezistenta sporita, dar si culoarea si aspectul sunt asemanatoare cu cele ale unui dinte natural.

Onlay are rolul de refacere a peretilor unui dinte afectat, fiind capabil sa reproduca 3 sau cel mult 4 din cei 5 pereti totali. Fiind foarte rezistent, Onlay asigura calitatea lucrarii efectuate si poate reprezinta ultima posibilitate inainte de a opta pentru o coroana totala.

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE GENERALA

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE DE SPECIALITATE

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica