IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Aparat Dentar Safir

Tratament Ortodontic Rapid si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Acest aparat ortodontic este dedicat in special persoanelor care au diferite joburi in care este nevoie sa comunice mult cu cei din jur, situatie care impune necesitatea unui zambet perfect. Aparatul dentar Safir are avanajul ca nu isi modifica nuanta, ofera multa eleganta si discretie, fiind unul dintre dispozitivele revolutionare ale acestui domeniu.

Dispozitivul ortodontic Safir reprezinta poate una dintre cele mai moderne optiuni atunci cand vine vorba de corectarea alinierii necorespunzatoare a dintilor.

Este foarte eficient, se poate igieniza cu usurinta, nu isi modifica culoarea, nu favorizeaza stocarea placii bacteriene, este discret, considerat aproape invizbil, totul datorita cristalelor din safir.

Ce este aparatul dentar Safir 

Acest aparat dentar are rolul de a imbunati aspectul cavitatii orale a pacientilor, precum si mentinerea sanatatii acesteia. Este destinat celor care vor ca aparatul dentar sa fie vizibil cat mai putin, pentru a nu se simti stanjeniti. De asemenea, este potrivit pentru toti cei care isi doresc sa beneficieze de niste dinti aliniati corespunzator, dar care nu doresc sa le fie afectata imaginea pe toata durata tratamentului.

Cu alte cuvinte, aparatul dentar Safir este recomandat persoanelor care intra in contact direct cu oamenii si stilul de viata le impune necesitatea unui aspect cat mai placut.

 Ce sunt bracketurile din Safir?

Bracketurile reprezinta una dintre cele mai importante componente ale aparatului dentar Safir, care se lipesc pe dantura prin intermediul unor adezivi speciali, iar acestea ofera posibilitatea de fixare a arcurilor care au menirea de corectare a pozitiei dintilor.

O alegere potrivita pe care o pot face pacientii este reprezentata de bracketurile din Safir, deoarece acestea capata o nuanta similara danturii, avand un efect de cameleon, motiv pentru care este dificil de reperat de la distanta.

Safirul este un mineral foarte dur, fapt care ii recomanda prezenta in componenta aparatului dentar. Pentru obtinerea unui bracket este nevoie ca safirul sa fie prelucrat la temperaturi foarte inalte pentru a putea fi modelat corespunzator. Iata care sunt cateva dintre beneficiile pacientului:

Tratamente Ortodontice Realizate la Dridih Dent

Aparatul dentar Safir ofera confort

Atat specialistii isi doresc sa lucreze cu Safir, cat si pacientii il poarta cu placere, fiind foarte placut la atingere, confortabil, fara a crea durere sau disconfort.

Aparatul dentar Safir este invizibil

Cei mai multi oameni evita aparatele dentare din cauza faptului ca sunt inestetice, insa in cazul lui Safir nu se pune problema de asa ceva. Bracketii special conceputi sunt considerati aproape invizibili si au un aspect natural, asemanator culorii dintilor.

Un Aparat dentar Safir nu lasa pete pe dinti  

Un alt mare avantaj al bracketurilor Safir este ca nu isi modica nuanta odata cu trecerea timpului si are capacitatea de prevenire a petelor si cariilor.

Aparat invizibil

Pana nu demult, oricine opta pentru un aparat dentar, avea parte de un dispozitiv inestetic, din metal sau din ceramic, inchis la culoare, care era si dificil de purtat, provocand durere si disconfort. Insa acea era a luat sfarsit, iar pacientii isi pot alege un aparat dentar Safir care este mult mai estetic, nuanta sa potrivindu-se de minune cu dantura oricui.

Safir pur

Acest material este recunoscut pentru duritatea lui, fiind intrecut la acest capitol doar de diamant. Bracketii din Safir sunt foarte potriviti deoarece ofera aspectul unei bijuterii, aduce numeroase beneficii, iar specialistii il vor recomanda in cele mai multe dintre cazuri. Cu toate ca costul tratamentului este mai ridicat decat in cazul dispozitivelor obisnuite, aparatul dentar Safir propune mult mai multa eleganta, rafinament, siguranta, eficienta si rapiditate.

Beneficiile unui  aparat dentar Safir 

Safir este una din cele mai bune solutii pentru a corecta dintii, aplicand presiunea potrivita asupra acestora. Pe parcursul tratamentului, pacientii vor putea observa cum dispare spatierea inestetica, iar dantura capata orientarea corespunzatoare.

Aparatul ortodontic previne mai multe posibile probleme ale cavitatii bucale, precum dintii strambi ce nu dispun de suficient loc pe suprafata arcadei si pot cadea, sau carii ori afectiuni precum paradontoza. In plus, sunt prevenite si durerea si disconfortul aparut in momentul masticatiei alimentelor.

La finalul tratamentului, pacientii vor beneficia si de o inchidere potrivita a maxilarului, fiind astfel imbunatatit stilul de viata. Dantura va fi sanatoasa, rezistenta, frumoasa, si se va putea ingriji cu usurinta. Dispozitivul ortodontic Safir nu isi modifica culoarea in timp, nu favorizeaza stocarea placii bacteriene, care se indeparteaza cu usurinta si este foarte comod.

Avantaje aparat dentar Safir 

 • Bracketurile sunt transparente
 • Este mai putin vizibil atunci cand dantura este alba, in caz contrar se poate observa mai usor decat dispozitivul ceramic
 • Este mai rezistent, si nu se coloreaza odata cu trecerea timpului, indiferent de alimentele consumate de pacient

Aparat dentar Safir – Dezavantajele 

 • Pret mai mare
 • Atunci cand este inlaturat de pe suprafata danturii exista posibilitatea de fracturare a smaltului
 • Arcada opusa se poate uza mai repede, motiv pentru care nu se recomanda in cazul mandibulei
 • Bracketul poate fi deteriorat mai usor decat in cazul celui confectionat din metal

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica