IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

CONTACT

(0243)990

 

Email: contact@dridih-dent.ro

Program: Luni- Sambata 09.00 – 20.00;
Duminica – Inchis.

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

Pacienții programați primesc cu 1 zi înainte de planificare un mesaj informativ.
În cazul in care programarea nu se confirma prin mesaj sau apel telefonic, aceasta va fi anulată.
La 2 neprezentări sau anulări consecutive, pacienții vor plăti taxa de 100 lei.

  PLATESTE IN RATE

  TUR VIRTUAL

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica