IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Tatuaje Dentare

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

In ziua de azi suntem interesati sa gasim cele mai noi metode de infrumusetare a zambetului nostru, iar una dintre cele mai moderne interventii cosmetice sunt tatuajele dentare. Acestea nu produc durere atunci cand sunt aplicate, nu impun o igiena orala stricta, astfel ca au devenit din ce in ce mai populare, alaturi de bijuteriile dentare. Tatuajele dentare ne pot ajuta sa ne remarcam printr-un aspect unic, un zambet infrumusetat. Cine doreste poate opta pentru tatuaje permanente, insa cei care banuiesc ca o sa doreasca sa renunte la acestea in viitor, aleg tatuajele temporare.

Tatuaje dentare temporare

Dupa cum ii spune si numele, aceste tipuri de tatuaje rezista o anumita perioada, urmand ca mai apoi sa dispara complet, iar daca se doreste se poate opta pentru un alt desen. Astfel, in primul rand este nevoie ca suprafata dintelui sa fie curatata corespunzator, dupa care se usuca pentru ca specialistul sa aplice un adeziv ce cuprinde o folie foarte subtire cu desenul ales. Acesta este atasat la suprafata dintelui prin intermediul unui material special, compozit fotopolimerizabil, pentru a nu exista riscul desprinderii.

Tatuajele dentare temporare rezista o perioada mai mare de timp, daca pacientii evita sa muste alimente tari sau crocante cu dintele respectiv ce tocmai a fost supus acestui tratament cosmetic. Avantajul este ca toata procedura de aplicare a tatuajului temporar nu dureaza mai mult de 20 de minute, tot la fel de usor fiind inlaturat. In cazul in care se doreste indepartarea acestuia, smaltul dentar trebuie sa fie putin slefuit, astfel incat dintele sa prezinte o structura neteda.

Tatuaje dentare permanente

Atunci cand se opteaza pentru tatuaje dentare permanente, aceasta alegere implica necesitatea polizarii smaltului dentar, astfel incat designul sa reziste o importanta perioada de timp. In plus, exista posibilitatea ca aceste metode de infrumusetare sa fie folosite si in cazul fatetelor dentare sau al lucrarilor protetice, in schimb este nevoie de cateva etape in plus. Pentru coroanele dentare de portelan, de exemplu, este nevoie de amprentarea dintilor, urmand ca la nivelul portelanului sa fie aplicat desenul prin intermediul unor pigmenti speciali. Durata aplicarii tatuajului dentar permanent variaza in functie de complexitatea desenului ales de catre pacienti, de regula, pana la cateva ore. Igiena orala este intretinuta la fel ca inainte, cu exceptia faptului ca se recomanda evitarea muscarii anumitor alimente cu dintele respectiv.

De ce sa aleg un tatuaj dentar?

Aceste tipuri de tatuaje sunt asemanatoare cu alte metode de infrumusetare ale corpului, precum piercingurile sau tatuajele pe piele, insa avantajul este ca cele dentare sunt mult mai sigure, si nu exista posibilitatea de a dezvolta infectii sau afectiuni. In schimb, un mic impediment poate fi considerat faptul ca acestea sunt destul de putin vizibile, deoarece nu se dispune de spatiu suficient astfel incat sa se obtina rezultate de dimensiuni mai mari. Costurile implicate difera in functie de desenul ales si de complexitatea acestuia. Asadar, tatuajele dentare reprezinta o alegere potrivita pe care o poate face oricine isi doreste sa isi infrumuseteze zambetul, printr-o metoda ce nu are riscuri sau efecte secundare.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT

[/vc_column][/vc_row]
0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

Radiologie Dentara Panoramica