IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Halitoza

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Ce este halitoza?

Halena, halitoza, respiratia urat mirositoare, toate fac referire la acelasi lucru. Nimeni nu isi doreste ca respiratia sa ii miroase urat, iar multe persoane incearca sa mascheze acest aspect folosindu-se de guma de mestecat, insa nu aceasta este solutia. Conform studiilor, circa 40% din populatie a suferit la un moment dat in viata din cauza respiratiei urat mirositoare. In majoritatea situatiilor, halitoza provine chiar de la cavitatea bucala, iar intensitatea mirosului este influentata de alimentele ce s-au consumat in ziua respectiva. Cu toate acestea, si fumatul sau consumul de bauturi alcoolice in cantitati ridicate joaca in rol important in aparitia halitozei.

In schimb, este nevoie sa se stabileasca exact care sunt cauzele ce favorizeaza aparitia respiratiei urat mirositoare, fiind astfel necesar un control la stomatolog, deoarece acesta este cel care propune tratamentele potrivite in functie de situatia prezentata. Halitoza nu reprezinta un moment neplacut doar pentru pacienti, ci si pentru persoanele din jur, impreuna fiind pusi in situatii jenante, care de cele mai multe ori pot fi evitate cu usurinta.

Care sunt cauzele halitozei?

Cea mai comuna cauza a halenei este reprezentata de bacteriile ce raman stocate la nivelul cavitatii bucale, fie intre dinti si gingii, fie pe limba sau obraji. Pentru eliminarea acestora nu este nevoie decat de o igiena orala corespunzatoare, care sa cuprinda periajul dintilor, dar si folosirea atei dentare, care poate patrunde in spatiile greu accesibile, acolo unde un simplu periaj nu este de ajuns. De regula, bacteriile stocate intre dinti sunt cele care dau mirosul neplacut, astfel ca este esentiala inlaturarea acestora.

Limba trebuie curatata nu numai prin periaj, ci si prin utilizarea apei de gura. De asemenea, periajul dintilor se recomanda a fi efectuat dupa fiecare masa, pentru ca resturile alimentare sa fie eliminate in scurt timp, inainte de inmultirea numarului bacteriilor. Daca nu se poate efectua periajul dupa fiecare masa, chiar si clatirea gurii cu apa poate avea un efect pozitiv.

De asemenea, si problemele dintilor pot favoriza aparitia respiratiei urat mirositoare, de la plombe invechite sau aplicate necorespunzator, lucrari protetice ce nu au fost adaptate, tartrul sau afectiunile parodontale, toate reprezinta mediul ideal pentru ca bacteriile sa fie stocate. In plus, halitoza mai poate fi determinata si de afectiuni gastro intestinale sau ale aparatului respirator, insa problema poate fi remediata cu usurinta, de cele mai multe ori fiind nevoie doar o vizita la dentist, care va oferi toate indicatiile necesare.

Se recomanda si evitarea fumatului, pentru acest viciu favorizeaza respiratia urat mirositoare deoarece influenteaza in mod negativ productia salivei, de aici aparand si senzatia de gura uscata, care apare de cele mai multe ori in cursul noptii, astfel ca pacientii resimt efectele dimineata. Xerostomatia este o cauza care produce aceleasi efecte neplacute, deoarece este diminuata secretia glandei salivare, favorizand astfel, halitoza.

Prevenire

Pentru prevenirea acestui fenomen nu este nevoie decat ca pacientii sa adopte o igiena orala corespunzatoare, prin intermediul careia sa elimine toate bacteriile prezente la nivelul cavitatii bucale. De asemenea si controalele periodice la dentist pot ajuta la combaterea respiratiei urat mirositoare, dar si a altor fenomene si afectiuni.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica