IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Extractie Molar de Minte

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Molarii de minte reprezinta dintii care se dezvolta cel mai tarziu, in general in jurul implinirii varstei de 18 ani, desi aceasta perioada nu este fixa, procesul putand avea loc mai devreme, mai tarziu sau chiar deloc.

Molarii de minte sunt de obicei patru la numar, uneori pot creste simultan, dar alteori in perioade diferite. Atunci cand are loc procesul de eruptie, acestia pot produce durere si inflamatii in zona respectiva si pot avea dimensiuni diferite si un numar inexact de radacini. Din nefericire, pozitia pe arcada este de cele mai multe ori defectuoasa, astfel ca mlarii de minte atrag cu sine numeroase probleme.

Cauze care determina extractia molarului de minte

Aceasta interventie este efectuata sub efectul anesteziei locale, si in urma realizarii unei radiografii, astfel incat medicul sa poata studia particularitatile prezentate de molar. In functie de situatia prezentata, interventia poate fi mai dificila sau nu si poate dura mai mult sau mai putin.

Un alt aspect important este gradul de cariere al maselei (in cazul in care exista asa ceva), fiind dificil de extras cele cariate in proportii ridicate. Dupa ce are loc extractia molarului de minte este nevoia ca locul lasat liber sa fie cusut cu niste fire speciale, care vor fi inlaturate 7-9 zile mai tarziu, iar pentru evitarea infectiilor, medicul va aplica solutii antiseptice.

Compresa cu solutii antiseptice trebuie mentinuta circa doua ore de la extractia molarului de minte, perioada in care este interzis consumul de bauturi si alimente. Dupa acest timp, pacientul trebuie sa evite bauturile alcoolice si cele carbogazoase, sa nu fumeze si sa mestece alimentele cu atentie.

Dentistul va pune la dispozitia pacientului o serie de medicamente care trebuie administrate in cazul in care apar dureri sau tumefactii aparute dupa extractia unui molar de minte. Complicatiile pot aparea si se manifesta prin sangerari excesive, febra, senzatie de oboseala, amorteala, iar in astfel de cazuri este important ca pacientii sa anunte medicul, care va veni cu o solutie potrivita.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica