IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Stomatita

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Ce este stomatita?

Stomatita reprezinta o inflamatie prezenta la nivelul cavitatii orale, care se manifesta in diferite moduri, in functie de cauze, alergii, infectii sau alte boli ce afecteaza diferite organe. Stomatita produce durere, inrosirea, inflamarea si sangerarea zonei care este afectata, motiv pentru care trebuie tratata inca din fazele incipiente pentru ca pacientii sa evite tot disconfortul creat. Aceasta afectiune poate sa apara indiferent de varsta, fiind comuna chiar si in randul copiilor, care in schimb, dezvolta un alt tip de stomatita, si anume herpectica, fiind cauzata de herpes. O alta forma a stomatitei este cea aftoasa, care, spre deosebire de cea herpetica nu se poate transmite prin schimb de alimente deoarece nu este contagioasa.

Care sunt cauzele stomatitei?

Stomatita se poate dezvolta din numeroase cauze, precum alergii, diferite virusuri, micoze, cancer oral sau afectiuni ce favorizeaza scaderea imunitatii. Cu toate acestea, conform specialistilor, alergiile prezente la nivelul cavitatii orale se pot manifesta in mod diferit de la un caz la altul, deoarece fiecare dintre noi suntem alergici la alte substante. Cu alte cuvinte, simptomele, dar si tratamentul impus de stomatita, variaza de la un caz la altul, in functie de motivul dezvoltarii afectiunii.

Care sunt simptomele stomatitei?

Aceasta afectiune isi face simtita prezenta prin durere, dar si a mancarimilor din zona cavitatii orale, insa, in functie de versiunea acesteia, afectiunea poate propune diferite simptome. Astfel: Stomatita herpetica se manifesta in diferite moduri, fie prin febra, diferite bubite sau vezicule dezvoltate la nivelul cavitatii orale, inflamatii gingivale, salivatie in exces, inghitirea alimentelor cu dificultate deoarece produce durere, halena etc.

Stomatita aftoasa este similara, insa propune alte simptome, printre care diferite senzatii ciudate resimtite in cavitatea orala, precum senzatia de arsura sau furnicaturi, dar si prejudicii ale mucoasei, care ulterior vor produce dificultate la inghiterea alimentelor, halitoza dar si ulceratii.

Cum se trateaza stomatita?

Fiind o afectiune care se trateaza in mod diferit, in functie de cauzele aparitiei acestora, in primul rand este nevoie de mai multe teste pentru un diagnostic corect. In cele mai multe dintre cazuri, pentru a trata aceasta afectiune, multi medici nu recomanda administrarea antibioticelor. Astfel tratamentul are rolul de a reduce bineinteles durerea, dar si de a vindeca in totalitate cavitatea bucala. In cazul in care durerea este greu de suportat, atunci se pot administra diferite analgezice pentru ca vindecarea sa aiba loc mai repede, hidratarea este esentiala, precum si efectuarea corespunzatoare a igienii orale. Recuperarea completa poate implica chiar si 20 de zile, perioada in care este importat ca pacientii sa evite variatiile de temperatura ale alimentelor, astfel sa nu se treaca de la rece la fierbinte sau invers. De asemenea, nu sunt indicate nici alimentele picante, cele sarate sau acide, deoarece mucoasa se poate irita cu usurinta in urma contactului cu acestea.

Prevenire

Pentru a preveni stomatita, nu este nevoie decat de adoptarea unei igiene orale stricte, din care sa nu lipseasca periajul dentar, folosirea atei dentare si a apei de gura, alaturi de controale de specialitate efectuate la fiecare 6 luni.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica