IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Ceramica Dentara

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Ceramica dedicata dintilor este o solutie potrivita pentru restaurarea danturii frontale, avand capacitatea de a oferi un aspect natural, similar dintilor adevarati. Coroanele realizate din ceramica nu au un suport din metal, iar structura lor de baza este reprezentata de un portelan foarte rezistent, care este modelat la temperaturi foarte ridicate. Datorita proprietatii lor, dantura din ceramica capata atat transparenta, cat si culoarea dintilor naturali.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale ceramicii dentare il reprezinta faptul ca este biocompatibilia, fiind bine asimilata de organism. Ceramica este recomandata in cazul dintilor frontali, deoarece forta masticatorie nu este la fel de mare ca in cazul molarilor si premolarilor.

Din nefericire, ceramica nu este recomandata in realizarea puntilor dentare, pentru ca nu confera rezistenta necesara, similara unei structuri realizate din metal. De asemenea, nici dantura reconstruita cu ajutorul pivotilor din metal nu este potrivita pentru restaurarea in totalitate din ceramica, deoarece aspectul nu este cel mai potrivit.

Datorita evolutiei tehnologiei in stomatologie, aceste dispozitive moderne au capacitatea de a indeplini toate nevoile pacientilor. Ceramica dentara este prelucrata la temperaturi foarte ridicate, iar proprietatile prezentate o recomanda in special datorita rezistentei acesteia in timp.

Avantajele coroanelor de ceramica

Aceste coroane promit numeroase avantaje, cel mai important fiind acela ca se pot reproduce toate aspectele danturii naturale, inclusiv cu privire la transluciditate si nuanta.

Coroanele din ceramica sunt realizate cu ajutorul tehnologiei CAD CAM, fiind terminate in cadrul unei singure sedinte, iar pacientii se pot bucura de o coroana dentara in cel mai scurt timp posibil, fara a efectua mai multe vizite la stomatolog. Acest tip de coroana este recomandat in special celor care pot prezenta diferite alergii, deoarece in acest caz nu se pune problema de asa ceva, fiind biocompatibil si bine asimilat de catre organism.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica