IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Frenectomie

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Frenul lingual face referire la tesutul subtire care conecteaza buzele, obrajii ori limba de maxilar. In randul copiilor, frenectomia reprezinta o interventie comuna pentru a inlatura pe cale chirurgicala oricare dintre aceste tesuturi. Exista cazuri in care frenul se poate dezvolta mai mult decat trebuie, iar limba nu mai poate fi miscata corespunzator, situatie in care este afectata vorbirea. Cazul poate fi identificat cu usurinta in cazul copiilor:

 • In randul bebelusilor, conditia poate sa afecteze hranirea celor mici, insa situatia este foarte rara
 • Cei mici se pot exprima cu dificultate, in special in jurul varstei de un an sau un an si jumatate
 • Copiii pot fi deranjati de faptul ca limba ramane captiva intre dintii frontali sau nu pot scoate limba afara
 • Stomatologii identifica faptul ca fenomenul favorizeaza retractia gingivala, situatie intalnita atat in cazul adultilor, cat si al copiilor

In schimb, frenul lingual este atasat la nivelul danturii frontale, astfel ca situatia poate fi remediata cu usurinta prin intermediul frenectomiei labiale. In situatia in care frenul lingual este pozitionat in zona gingiei, atunci poate fi favorizata strungareata, caz care, de regula, este remediat de la sine in jurul varstei de 8, 9 ani, in caz contrar este necesara interventia medicului.

Cum se efectueaza frenectomia?

Inainte de urmarea unei asemenea interventii, in primul rand este nevoie ca medicii sa puna diagnosticul corect si sa sesizeze ca frenectomia reprezinta modalitatea potrivita de remediere a problemei intampinate. In anumite cazuri, defectele de vorbire pot fi corectate prin intermediul unor simple exercitii, insa daca acestea nu dau rezultatele dorite, atunci frenectomia este recomandata.

Care sunt etapele frenectomiei?

De cele mai multe ori pentru a efectua interventia, este nevoie ca dentistul sa se foloseasca fie de o dalta dentara, pentru modalitatea clasica, sau de laser pentru inlaturarea frenului lingual. Cel din urma este mai recomandat deoarece nu propune sangerari ale zonei, nu sunt necesare suturi, iar pacientii nu simt niciun disconfort. In schimb, este absolut necesar, ca cei mici sa nu se miste deloc, pentru ca anestezia locala sa aiba efectul dorit.

Recomandari post operatorii

In functie de fiecare caz in parte, frenectomia poate propune o perioada diferita necesara pentru vindecarea completa, de regula, de cateva saptamani. In cazul in care exista durere, aceasta poate fi calmata cu ajutorul medicamentelor corespunzatoare. De asemenea, zona se poate clati cu apa sarata, in timp ce in momentul efectuarii igienii orale, periuta de dinti nu trebuie sa atinga locul operat. Daca s-a optat pentru interventia clasica, atunci firele suturii se pot dizolva de la sine, ori pacientii vor fi nevoiti sa se intoarca 7-10 zile mai tarziu la medic pentru indepartarea lor.

Care sunt riscurile frenectomiei?

Daca dupa aceasta interventie problema nu a fost remediata, atunci va fi nevoie ca procedura sa fie reluata. Zona poate fi intens vascularizata, motiv pentru care in urma interventiei se poate atinge un nerv alveolar, care sa se manifeste prin amorteala permanenta a zonei. In schimb, aceste efect secundare sunt destul de rar intalnite.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica