IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Implantologie

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser pentru Implant Dentar la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Aceasta reprezinta o ramura chirurgicala a stomatologiei care presupune inlocuirea, din diferite motive, a unuia sau mai multor dinti. Cauzele cele mai des intalnite care duc la necesitatea unui implant sunt cariile de dimensiuni considerabile ce nu au fost tratate la timp, inaintarea in varsta, fracturile sau accidentele.

Lipsa unui dinte afecteaza viata oricarei persoane, care nu mai poate vorbi corespunzator, dantura este inestetica si este afectata masticatia si consumarea alimentelor. Asadar, implanturile dentare ajuta la redarea functionalitatii danturii pentru toata viata, daca aceasta este intretinuta corespunzator.

Implantul este realizat de cele mai multe ori din titan si are forma unui surub. Acesta creeaza o radacina artificiala in os, de unde lipseste un dinte natural, iar in timp va capata functiile obisnuite detinute de acestia.

Acest tratament se imparte in doua etape, iar prima dintre ele presupune implantarea osoasa, iar ulterior se adauga bontul protetic. Peste bont se aplica mai tarziu o coroana, o punte sau o proteza dentara. Implantologia este de preferat in favoarea variantelor traditionale (coroana sau punte dentara obisnuita) deoarece nu afecteaza niciun dinte din jur. In plus, este imbunatatita simtitor viata beneficiarului, care capata un aspect placut al cavitatii bucale, si beneficiaza de un nou dinte sanatos si functional in totalitate.

Beneficii ale implantului dentar

 • Sunt prevenite mai multe afectiuni aparute din cauza lipsei unuia sau mai multor dinti precum: migrarea danturii catre spatiul liber in incercarea de a-l acoperi, retractia gingivala, inceteaza atrofierea osoasa si previne parodontoza
 • Este cea mai potrivita varianta, fiind de preferat deoarece nu afecteaza dintii naturali inconjuratori (precum in cazul coroanelor sau protezelor dentare)
 • Este bine asimilat de catre ogranism si nu provoaca alergii deoarece este biocompatibil
 • Poate sa intinereasca aspectul general al fetei
 • Este infrumusetat zambetul
 • Poate rezista o viata daca este ingrijit corespunzator

Lucrarile pe implanturi

Dupa ce se pregatesc si se insereaza implanturile dentare, o alta etapa importanta este atasarea unei lucrari pe acestea. Astfel, se pot regasi coroane, punti sau proteze de diferite tipuri. Pentru buna functionare si un aspect placut, este important ca pacientii sa isi aleaga o lucrare de calitate, care nu se va deteriora odata cu trecerea timpului.

Daca nu sunt realizate corespunzator, aceste lucrari pot aduce si complicatii tratamentului, iar pacientii pot avea de suferit de pe urma infectiilor, inflamatiilor, retractiei osoase si gingivale. Asadar este esential ca lucrarile sa respecte cateva reguli:

 • Sa fie utilizate materiale de cea mai inalta calitate precum aur, zirconiu, ceramica integrala, precum si bontul protetic din zirconiu care nu isi modifica culoarea si nu confera un aspect neplacut in contrast cu gingia
 • Este de preferat ca in cazul unui implant sa lucreze acelasi medic pe toata durata tratamentului, pentru o buna continuitate a acestuia. Respectand acest aspect, pacientul se poate asigura ca tratamentul sau ii va aduce numeroase beneficii printre care functionalitate, estetica, dar si durabiliate

Raspunsuri legate de implantul dentar          

Este important ca orice pacient sa se informeze in legatura cu orice tratament urmeaza sa efectueze, in special atunci cand vine vorba despre implantul dentar.

 • Un aspect foarte important este ca medicii sa fie cat de bine pregatiti posibil, pentru ca interventiile sa fie 100% sigure si eficiente
 • Implantul dentar reprezinta o interventie sigura, peste 95% dintre toate cazurile avand efectele dorite
 • Cu cat stafful medical este mai bine pregatit, cu atat si rezultatele vor fi pe masura
 • Garantia acestei lucrari este pe viata, daca pacientii respecta sfaturile oferite de medici
 • Durata tratamentului variaza in functie de fiecare caz prezentat, fiind de regula necesare 6-8 sedinte care se intind pe parcursul mai multor luni

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica