IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Operatie Implant Dentar

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser pentru Implant Dentar la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Operatia de implant dentar este o interventie destul de comuna in zilele noastre, care devine din ce in ce mai populara, deoarece pacientii au realizat numeroasele avantaje propuse de acestea, astfel ca lucrarile protetice de tipul coroanelor, puntilor sau protezelor dentare incep sa fie uitate.

Ce presupune operatia de implant dentar?

Aceasta procedura face referire la o interventie prin intermediul careia se insereaza niste structuri din metal, ce pot fi asemanate cu suruburile, in osul maxilarului, atat superior, cat si inferior. Ulterior urmeaza o perioada de vindecare, care variaza in functie de fiecare situatie in parte, intre 4 si 9 luni, pentru ca mai apoi, implantului sa i se ataseze un dinte artificial care preia toate atributiile danturii naturale.

Cu alte cuvinte, implanturile dentare au rolul de inlocuire a dintilor care lipsesc din diferite motive sau care sunt afectati in proportii ridicate si nu mai pot fi salvati, fie din cauza cariilor, fie a bolilor parodontale. Edentatia reprezinta un fenomen foarte des intalnit care atrage numeroase probleme, motiv pentru care este esentiala inlocuirea dintilor lipsa. In caz contrar, pe langa problemele de natura estetica, pot aparea probleme la vorbire, masticatia este alterata, ocluzia dintilor se schimba, in timp ce dintii migreaza catre zona libera, in incercarea de a acoperi acel spatiu. Cu toate acestea, in ziua de azi tratamentele sunt din ce in ce mai eficiente, astfel ca oricine poate sa opteze pentru o operatie de implant dentar, procedura in urma careia se asigura sanatatea cavitatii bucale.

Dantura beneficiaza de un punct de sprijin esential prin intermediul implanturilor, care inlocuiesc radacina dintilor naturali. Acestea se insereaza in locurile lasate libere, pentru ca la finalul tratamentului sa devina un suport rezistent, care daca este intretinut corespunzator poate sa reziste chiar si o viata intreaga.

Operatia de implant dentar

Pentru ca aceasta interventie sa poata fi efectuata, in primul rand pacientii trebuie sa fie supusi mai multor teste si examene. Daca toate acestea sunt trecute cu brio, in primul rand este nevoie de anestezie locala, pentru ca pacientii sa nu se ingrijoreze cu privire la durere sau disconfort, dupa care este efectuata o incizie de dimensiuni reduse a gingiei, urmand ca implantul sa fie inserat la nivelul osului maxilar. Ulterior gingia este suturata, iar pacientii trebuie sa isi acorde o perioada pentru repaus, deoarece odihna este esentiala pentru acest proces. Durata interventiei variaza de la un caz la altul, insa de regula este vorba de aproximativ 30 de minute, perioada fiind influentata si de numarul radacinilor inserate.

Deoarece exista posibilitatea ca zona respectiva sa se inflameze si sa produca durere, pacientii trebuie sa tina cont de toate indicatiile medicilor si sa administreze medicamentele furnizate de catre acestia. Aproximativ 7 zile mai tarziu, trebuie indepartate firele suturii. Urmeaza perioada de osteointegrare, care poate dura cateva luni, ce presupune ca implantul sa fie bine primit de organism, iar abia apoi se va putea adauga si coroana dentara. Operatia este considerata un succes daca 12 luni mai tarziu pacientii sunt multumiti si nu au raportat durere sau disconfort.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 –¬†14:00;¬†Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica