IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Fatete Dentare Fara Slefuire

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Aceasta modalitate de aplicare a unor fatete care nu implica necesitatea slefuirii devine din ce in ce mai populara in tara noastra, datorita numeroaselor avantaje promise. In alte cazuri, aplicarea fatetelor presupune ca dintii sa fie slefuiti, fiind astfel afectati pe termen lung, devenind si mai sensibili.

Insa, acest risc este eliminat odata cu aparitia Lumineers deoarece aceste fatete sunt suficient de subtiri, precum o lentila de contact, avand o grosime de doar 0.2 milimetri, si astfel nu mai au nevoie de slefuire pentru aplicare. De asemenea, aceste fatete, in ciuda grosimii reduse, sunt foarte rezistente. Procedura este recomandata in cazul tuturor pacientilor care isi doresc infrumusetarea zambetului printr-o modalitate foarte simpla.

Aceste fatete dentare sunt utilizate in mai multe situatii, astfel daca pacientii nu sunt multumiti de dantura prea mica, spatierea acesteia, si nu vor sa opteze pentru un tratament ortodontic (care poate corecta unele dintre aspecte).

Acestea se pot aplica doar in cazul in care dintii sunt perfect sanatosi, fara a prezenta nicio afectiune. Teoretic fatetele Lumineers sunt la fel ca cele clasice, fiind potrivite din punct de vedere estetic, insa cele traditionale au nevoie de slefuirea unei cantitati reduse de tesut dentar sanatos.

Pret Fatete Dentare la Dridih Dent

Cimentare Fateta 100lei
Fatete Dentare Portelan 1000 lei
Fatete Dentare Zirconiu 1000 lei
Fatete Dentare No Prep 1000 lei
Fatete Dentare Lumineers 2500 lei

Fatete Dentare Realizate la Dridih Dent

Fatete dentare fara slefuire – Non Invaziv – Fara anestezie :

Datorita faptului ca pur si simplu este nevoie doar de adaugarea fatetelor prin cimentare, nu este necesara slefuirea dintilor si in niciun caz de anestezie, deoarece nu sunt implicate nici durerea si nici disconfortul.

Fatetele dentare fara slefuire ofera impact imediat. Nu este nevoie de fatete provizorii :

Fatetele Lumineers sunt aplicate doar in cazul danturii sanatoase, care nu este slefuita, motiv pentru care nu sunt necesare fatetele provizorii. Intregul tratament este efectuat in doua etape, astfel ca pacientii pot beneficia de un zambet minunat intr-un timp foarte scurt.

In ce cazuri sunt recomandate fatetele dentare?

 • Atunci cand este nevoie de mascarea danturii sparte, ciobite sau fisurate din diferite motive
 • Atunci cand este nevoie de mascarea danturii colorate din diferite motive
 • Atunci cand este nevoie de mascarea danturii patate
 • Atunci cand este nevoie de mascarea formei inestetice a danturii, care poate fi fie prea mare fie prea mica sau stramba
 • In cazul in care dintii au o pozitie inestetica, fie ca sunt ingramaditi, fie cu spatii semnificative intre ei
 • Atunci cand este nevoie de mascarea obturatiilor de mari dimensiuni care sunt considerate inestetice

In cadrul clinicii noastre, toate tratamentele sunt realizate de cei mai priceputi medici, care au la dispozitie cea mai noua aparatura. Asadar, oricine isi doreste sa obtina un aspect placut si natural poate apela la fatetele dentare fara slefuire, care sunt aplicate cu grija de catre specialistii nostri, ce pun pe primul loc experienta placuta a pacientului de-a lungul tratamentelor.

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica