IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Indreptare Dinti

Tratament Ortodontic Rapid si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Aparatul dentar are rolul de a infrumuseta chipul, asigurand si sanatatea cavitatii bucale, insa din nefericire, oamenii inca au tendinta de a evita aceste dispozitive in ciuda faptului ca aduc importante beneficii.

De exemplu, in tari mai dezvoltate cum ar fi Franta, aparatele dentare sunt decontate de catre stat, in timp ce in Romania acestea nu sunt privite ca o necesitate, ci mai mult ca pe un moft.

In ce consta aplicarea aparatelor dentare? Pana la ce varsta se recomanda?                                                                                        

Faptul de a aplica un aparat dentar reprezinta o etapa din cadrul unui proces mult mai dezvoltat, care insa pe termen lung are rolul de a aduce o multime de beneficii. Astfel, in primul rand este nevoie de alcatuirea unui plan, medicul fiind obligat sa obtina o amprenta a dintilor, sa realizeze mai multe radiografii si fotografii, pe baza carora sa puna la punct fiecare pas in detaliu.

Ulterior specialistul va pune cap la cap toate informatiile adunate si va decide care este calea cea mai potrivita de tratare in functie de situatia prezentata de fiecare pacient in parte. Uneori poate fi nevoie si de extractii dentare pentru ca dispozitivul ortodontic sa dea cel mai bun randament.

Dupa caz, se alege un dispozitiv mobil sau fix, care impune anumite necesitati, controale si ajustari, iar avantajul aparatelor dentare este ca pot fi folosite atat de copii, cat si de adulti si nu exista o varsta maxima pana la care acesta sa poata fi aplicat.

Ce beneficii aduce indreptarea corecta a dintilor? 

Pe langa corectarea pozitiei dintilor, beneficiile sunt numeroase deoarece pe viitor cavitatea bucala va fi sanatoasa in totalite, iar viata sociala si profesionala va fi imbunatatita. O cavitate orala functionala presupune ca masticatia alimentelor sa fie mult mai eficienta, igienizarea danturii sa fie usor de efectuat si se diminueaza riscul dezvoltarii unor afectiuni.

Tratamente Ortodontice Realizate la Dridih Dent

Igiena dentara in cazul in care avem aparat dentar 

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui tratament cu un dispozitiv ortodontic il reprezinta igiena. Motiv pentru care se realizeaza teste de colorare a placii bacteriene, iar pacientului ii vor fi prezentate toate recomandarile, incepand de la periajul dintilor. In functie de colaborarea pacientului, in cadrul celei de a doua sedinte poate fi deja aplicat dispozitivul ortodontic.

Aceste aparate dentare au in alcatuire bracketi care au tendinta de stocare a resturilor alimentare, astfel ca si igiena cavitatii bucale este efectuata cu dificultate. Pacientii au la indemana cateva ustensile speciale pentru mentinerea igienii precum periutele interdentare, periuta de dinti speciala, apa de gura si pasta de dinti.

Pentru buna functionare a tratamentului se recomanda ca la fiecare 3 luni sa se efectueze un periaj profesional si detartraj in cadrul cabinetului de stomatologie. De asemenea, este nevoie ca dispozitivul sa fie bine intretinut, astfel ca atunci cand este nevoie, cele mobile sunt inlaturate si curatate saptamanal cu ajutorul unei periute de dinti speciale pentru a se asigura ca tartrul a fost indepartat.

La fel ca in toate cazurile, este nevoie ca igiena orala sa fie mentinuta, iar un periaj este indicat dupa fiecare masa.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica