IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Aparat Dentar Invizibil

Tratament Ortodontic Rapid si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Cu toate ca multe persoane se feresc de dispozitivele ortodontice, acestea au rolul de a asigura sanatatea cavitatii bucale si buna functionare a componentelor acesteia. Prin intermediul aparatelor dentare invizibile, la finalul tratamentului, fiecare pacient va putea beneficia de o dantura perfecta, frumoasa si sanatoasa.

Aparatul dentar invizibil :

 Cu toate ca in ziua de azi se poate alege dintr-o gama variata de aparate dentare pentru obtinerea zambetului mult visat, multi dintre pacienti au in vedere aspectul estetic, astfel ca opteaza pentru varianta cea mai discreta si anume aparatul invizibil – Incognito.

Acesta are datoria de corectare a pozitionarii fiecarui dinte in parte, rezultatele fiind definitive, fara a aparea complicatii. Cel mai mare avantaj este ca aparatul invizibil Incognito promite numeroase avantaje, iar cei din jur nici macar nu pot observa aparatul dentar, acesta fiind amplasat in partea din spate a danturii.

Fata de alte dispozitive obisnuite, care se fixeaza pe partea frontala a dintilor, acesta poate fi considerat invizibil, de aici derivand si numele de Incognito.

Datorita acestui avantaj, aparatul dentar invizibil poate fi potrivit pentru oricine isi doreste un zambet minunat obtinut in mod discret. De asemenea, bracketii sunt plati, astfel incat nu exista nicio senzatie de disconfort, nici macar in primele zile de la aplicare. In plus, nu este posibila nici demineralizarea danturii pe partea frontala.

Ce este, cum se aplica, eficienta si estetica aparatului dentar invizibil :

 • Este un dispozitiv ortodontic fix;
 • Fiind amplasat in partea din spate a danturii, nu poate fi observat de catre cei din jur
 • Intotdeauna este aplicat pe partea interioara danturii
 • Este considerat la fel de eficient ca un dispozitiv ortodontic clasic, avand capacitatea de a corecta numeroase probleme
 • Tratamentul poate fi parcurs de cei mai multi dintre doritori

Prima etapa a acestui proces este amprentarea dintilor, dupa care macheta este trimisa la laboratoare speciale, unde aceasta este atent analizata in mod computerizat, urmand ca la aproximativ o luna si jumatate mai tarziu aparatul dentar invizibil sa fie finalizat si gata de aplicat.

Tratamente Ortodontice Realizate la Dridih Dent

Caracteristicile brackteturilor Invizibile

 • Fata de alte solutii mai obisnuite, bracketurile acestui dispozitiv sunt personalizate in functie de fiecare pacient
 • Datorita faptului ca sunt personalizate, bracketurile se vor potrivi de minune, existand astfel siguranta efectelor promise
 • Pacientii se pot acomoda cu usurinta, fara a avea parte de dureri sau disconfort
 • Nu apar dificultati in momentul vorbirii sau al masticatiei alimentelor

Aparat Dentar Invizibil – Avantaje : 

 • Datorita specificatiilor, Incognito promite eficienta si confort maxim pentru pacienti
 • Este personalizat in totalitate pentru fiecare pacient
 • Nu poate fi observat de catre cei din jur
 • Primele efecte benefice ale unui astfel de tratament vor putea fi vizibile dupa o perioada scurta de timp
 • Nu prezinta riscul ca partea frontala a dintilor sa se demineralizeze
 • Tratamentul poate fi urmat de persoane de orice varsta, de la copii la adulti
 • Poate fi corectata orice pozitie defectuoasa a danturii

Cat dureaza tratamentul cu aparat dentar invizibil? 

Durata unui astfel de tratament se intinde pe o perioada de 12-24 de luni, situatie asemanatoare cu aparatele ortodontice obisnuite, insa difera in functie de afectiunile prezentate de pacient.

Care este perioada de acomodare cu aparatul dentar invizibil? 

Perioada de acomodare nu depaseste 10 zile, astfel ca dupa ce este aplicat dispozitivul pacientii vor putea resimti o senzatie de disconfort pentru scurt timp. Datorita evolutiei tehnologiei in stomatologie, aparatele dentare devin din ce in ce mai eficiente si mai comode, motiv pentru care pacientii vor avea parte numai de beneficii.

Din ce material este realizat un aparat dentar invizibil? 

Mare parte din compenentele acestui dispozitiv sunt confectionate in vestul Europei, in Germania, in cadrul unor laboratoare specializate. Tehnicianul dentar este cel care amprenteaza dantura pacientului si se foloseste de computer in realizarea aparatului.

Sunt utilizate aliaje din aur de cea mai inalta calitate, astfel incat se evita dificultatile intalnite in momentul vorbirii sau al masticatiei alimentelor. Bracketurile pot fi aplicate doar de catre ortodonti priceputi in acest domeniu, care au nevoie de inca o specializare pentru a primi acordul efectuarii acestui tip de procedura.

Ce alte avantaje are aparatul dentar invizibil fata de aparatele obisnuite?                                           

 • Acesta este destinat pacientilor de toate varstele, de la copii pana la adulti
 • Locul aplicarii bracketurilor nu este expus cariilor, spre deosebire de alte tipuri de aparate dentare
 • Deoarece este realizat din aur, nu exista posibilitatea ca pacientii sa dezvolte alergii, fiind bine asimilat de organism
 • Este considerat cel mai estetic aparat dentar deoarece nu poate fi observat de catre cei din jur, astfel nu este afectata viata sociala si profesionala a pacientului

De la prima etapa a urmarii acestui tratament, pacientii vor avea o experienta placuta, fara disconfort sau durere, iar la finalul procedurii, acestia se vor bucura de zambetul mult visat, estetic, sanatos si natural. Cu toate ca se poate dovedi a fi greu de obtinut, ocluzia potrivita a unui adult nu mai reprezinta o problema in ziua de azi.

Aparatul dentar invizibil Incognito are avantajul ca este personalizat in intregime, atat fiecare pas din cadrul tratamentului, dar si dispozitivul ortodontic, care este fabricat cu mare atentie, fiecare unitate in parte. Pe baza situatiei pacientului este confectionat aparatul invizibil, pentru ca eficienta sa fie maxima. Pe lanca eficienta, pacientii au parte si de confort, iar oricand au o nelamurire se pot adresa medicului.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica