IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Detartraj Ultrasunete

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Igiena orala joaca un rol esential pentru fiecare dintre noi datorita faptului ca prin intermediul acestui proces se pot evita o multime de afectiuni ale dintilor si gingiilor. Esentiala este indepartarea placii bacteriene, ce reprezinta cauza principala a aparitiei cariilor si care daca nu este inlaturata la timp, se mineralizeaza, transformandu-se in tartru. Acesta poate fi de doua tipuri supragingival sau subgingival, in functie de locul unde este prezent, iar indepartara sa se face cu ajutorul unei tehnici numite detartraj. Astfel, dupa ce se identifica depunerile de tartru, acesta trebuie inlaturat fie pe cale manuala, fie prin intermediul ultrasunetelor, cea mai populara varianta fiind cea din urma.

Detartrajul ultrasonic

Aceasta procedura elimina tartrul vizibil stocat la nivelul dintilor, in schimb, se opteaza pentru detartrajul manual pentru inlaturarea tartrului regasit in zonele de sub gingii. Prin aceasta procedura este efectuata si indepartarea placii bacteriene, cele doua fiind executate doar in cadrul cabinetului de stomatologie.

Detartrajul cu ultrasunete

Aceasta procedura este considerata cea mai populara modalitate de curatare dentara, deoarece nu produce durere, este eficienta si elimina tartrul stocat la nivelul dintilor, chiar si cel acoperit de gingii. Astfel, se reduce semnificativ numarul bacteriilor, iar detartrajul poate sa previna aparitia cariilor, dar si a unor afectiuni mai complicate, precum cele parodontale. Instrumentul care se foloseste pentru efectuarea acestei proceduri produce vibratii cu ultrasunete, care sunt atat de rapide incat nici nu pot fi percepute de auzul uman.

In plus, actiunea acestui aparat se completeaza cu interventia apei, care are rolul de a indeparta toate bucatelele de tartru desprinse. Acest aparat cu care se curata dintii produce un numar ridicat de vibratii, ce au capacitatea de spargere a tartrului si eliminare a placii bacteriene. Conform recomandarilor medicilor, detartrajul trebuie efectuat de doua ori pe an, in timp ce persoanele care fumeaza ar trebui sa repete procedura la fiecare trei luni.

Beneficii

Aceasta procedura poate fi urmata si de pacientii care sufera din cauza unor afectiuni gingivale, chiar si atunci cand dintii sunt putin mobili. Avantajul detartrajului cu ultrasunete este ca acesta nu produce nicio leziune la nivelul dintilor, situatie intalnita in cazul detartrajului manual. In plus, acesta este eficient si pentru a elimina petele de pe dinti, ce au fost cauzate de consumul de ceai negru, cafea, vin rosu, bauturi carbogazoase ce contin coloranti sau de fumat, iar acestea nu pot fi inlaturate pe cale manuala.

De asemenea, pacientii nu trebuie sa isi faca griji cu privire la aparitia durerii, pentru ca aceasta procedura nu implica durere, astfel ca nu este nevoie nici macar de anestezie. Detartrajul cu ultrasunete presupune folosirea unor substante chimice care nu afecteaza in niciun fel structurile dentare si gingivale.

Riscuri

Cu toate acestea, in momentul efectuarii procedurii, exista posibilitatea ca anumiti pacienti sa semnaleze o usoara durere, care sa fie resimtita si in zilele urmatoare. Cu alte cuvinte dintii au devenit mai sensibili, astfel ca in momentul consumului de alimente reci sau fierbinti, va aparea o usoara stare de disconfort. In plus, in timpul detartrajului, accidental pot fi desprinse si mici bucati de smalt.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica