IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Endodontie Microscopica

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Endodontice cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Ce este endodontia?

Endodontia se refera la diagnosticarea si tratarea afectiunilor prezentate de pulpa dentara si a structurilor aferente. Pulpa este alcatuita dintr-un tesut moale care se afla in canalele dintilor, insa si din vasele sangvine, tesutul conjunctiv si nervii. Atunci cand un dinte se dezvolta, structurile amintite mai sus ajuta la formarea smaltului si dentinei, iar vasele de sange au datoria de a oferi nutritia necesara danturii.

Cand avem nevoie de un tratament endodontic?

Este nevoie ca medicii sa apeleze la tratamente endodontice atunci cand se imbolnaveste pulpa dentara, inflamandu-se din cauza bacteriilor ce isi fac aparitia. Aceste afectiuni se dezvolta de cele mai multe ori in cazurile in care un dinte prezinta carii de dimensiuni mari, dar si atunci cand dantura este slefuita prea mult (atunci cand se apeleaza la coroane sau punti dentare) sau din cauza accidentelor si fracturilor unui dinte.

Tratamente Endodontice Realizate la Dridih Dent

Semnele necesitatii unui tratament endodontic sunt diferite, de la sensibilitate in timpul consumului de alimente calde sau reci, insa si atunci cand dintii se decoloreaza din cauza pulpei dentare moarte. De asemenea, si abcesele si durerea acuta pot fi un semn al necesitatii tratamentului endodontic. Din pacate, anumite afectiuni se pot dezvolta fara a oferi simptome decat atunci cand au evoluat foarte mult, iar tratarea lor este mult mai dificila.

De ce sa aleg un medic cu practica orientata spre endodontie microscopica?

Medicul specialist in acest domeniu cunoaste mult mai bine structura interna a unui dinte, astfel incat acesta este mult mai experimentat cu privire la cazurile intampinate. Asadar, pacientii pot beneficia de un tratament mult mai amanuntit realizat in deplina siguranta. Cazurile mai dificile in care se dezvolta durerea orofaciala sunt rezolvate cu greu din cauza durerii care nu este obisnuita, iar stomatologii generali de cele mai multe ori nu au cunostintele necesare pentru a oferi un tratament corespunzator din prima incercare.

Tratamentul endodontic la microscop                                                                  

Aceste tratamente devin mult mai eficiente atunci cand sunt asistate de un microscop, fiind foarte complexe, insa in cadrul clinicii noastre punem la dispozitia pacientului aparatura necesara pentru a acoperi o gama cat mai larga de tratamente, iar acestia sa se bucure de cele mai bune lucrari. Pe langa aparatura potrivita, este nevoie si de medici bine pregatiti, capabili sa ofere tratamentul corespunzator indiferent de cazul intampinat. Consultatiile endodontiei dureaza intre 30 si 60 de minute, procedura fiind impartita de regula in mai multe etape.

Etapele unui tratament endodontic la microscop :

 • Anamneza reprezinta pasul in care dentistul incearca sa afle de la pacient cat mai multe informatii cu privire la problemele medicale ale acestora.
 • Urmeaza consultarea atenta prin intermediul ustensilelor potrivite pentru determinarea sursei de unde provin problemele. Cu ajutorul microscopului aceasta procedura este mult mai usor de efectuat, deoarece imaginile oferite de acesta sunt marite de 25 de ori.
 • Etapa urmatoare presupune ca pacientul sa efectueze niste radiografii, iar pe durata procedurii vor fi necesare mai multe pentru ca tratamentul sa fie efectuat cat mai bine, iar pacientul sa beneficieze de calitatea serviciilor oferite.
 • Ultima etapa este atunci cand, dupa toate datele adunate, dentistul va alcatui un plan de tratare a problemei prezentate.
 • Durata unui tratament endodontic la microscop difera in functie de fiecare situatie in parte.
 • Se poate spune ca un tratament endodontic a ajuns la final atunci cand este nevoie de obturatia canalului si sigilarea pentru prevenirea patrunderii microbilor in spatiile lasate libere. Bacteriile pot sa infecteze dintele din nou, astfel ca ultimul pas este esential in buna functionare a tratamentului efectuat.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica