IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Membrane Prf

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Fie ca am fost supusi unei extractii, fie unui implant dentar, uneori perioada de vindecare ne poate da batai de cap. In schimb, evolutia tehnologiei in domeniul stomatologic isi spune cuvantul, astfel ca in ziua de azi vindecarea poate fi cu pana la 90% mai rapida, fiind nevoie doar de propriul nostru sange. Totul este posibil cu ajutorul membranelor PRF, care se bazeaza pe factori de crestere si proteine ce apartin pacientului, astfel incat vindecarea sa reprezinte un proces mult mai scurt.

Ce sunt membranele PRF?

Acestea presupun o modalitate moderna de a obtine membrane specifice vindecarii, fiind esentiale tuturor pacientilor care au fost supusi unor interventii chirurgicale la nivelul cavitatii orale. Cu toate ca interventiile au un rol benefic, organismul nostru le percepe ca si cum ar fi niste traume, din acest motiv perioada de vindecare este una destul de lunga in celelalte cazuri.

PRF presupune o tehnologie care se bazeaza pe faptul ca este posibila activarea plachetelor sangvine ce apartin pacientilor, pentru ca tesuturile sa fie stimulate, regenerate, si in cele din urma vindecate, totul intr-un timp mai scurt. Cu alte cuvinte PRF permite pacientilor sa depaseasca traumele mult mai repede, totul cu ajutorul propriului organism. Marele avantaj al membranelor PRF este ca nu implica niciun risc, astfel ca pacientii nu se expun efectelor secundare.

Cum se obtin membranele PRF?

Aceasta tehnologie face referire la plasma sanguina imbogatita, care se regaseste in cantitati concentrate in trombocite, astfel ca sunt continute mai multe elemente care stimuleaza cresterea si regenerarea tesuturilor moi. Avantajul propus este reprezentat de faptul ca aceste membrane sunt obtinute din sangele pacientului, care se recolteaza inaintea interventiei la care urmeaza a fi supus. Asadar, din sangele recoltat in eprubete se vor pastra doar substantele care favorizeaza vindecarea, ce ulterior vor fi introduse inapoi in organism.

Concentratul se transforma in membrane, iar zona in care s-a intervenit va fi hidratata cu ajutorul acestora. Astfel, prima faza a vindecarii poate avea loc chiar si dupa cateva zile, fara a mai fi nevoie de cateva saptamani sau luni.

Avantajele membranelor PRF

Datorita faptului ca se stimuleaza dezvoltarea de noi vase sanguine, se obtin numeroase substante nutritionale care contribuie la rezultatele pozitive. Avantajul acestui tip de tratament este ca poate fi utilizat in concordanta cu grefele osoase, situatie care favorizeaza regenerarea osului, ce va fi pregatit intr-un timp mult mai scurt pentru implant dentar.

Un alt mare avantaj este reprezentat de faptul ca se foloseste doar material ce provine de la pacient, care nu are cum sa nu fie biocompatibil, fiind bine asimilat de catre organism in toate situatiile, nefiind necesare nicio alta substanta.

In cadrul clinicii noastre sunt folosite membranele PRF in cadrul a mai multe proceduri printre care si sinus lifting sau aditie osoasa, pentru ca traumele aduse sa nu isi faca simtite efectul, urmand ca perioada de vindecare sa fie una scurta. De asemenea, aceste membrane pot fi de folos si pentru ca osul existent sa fie pastrat in cele mai bune conditii,  situatie esentiala in cazul celor care au suferit din cauza unor afectiuni de tip parodontal.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica