IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Inhalosedare Copii

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Inhalosedarea reprezinta o tehnica prin intermediul careia se ajunge la sedarea constienta a unui pacient, care poate fi copil, adolescent sau adult. Avantajul acestei proceduri este ca pacientii nu sunt afectati in niciun fel de acest gaz, care in timpul inhalosedarii vor putea raspunde la stimuli, spre deosebire de cazul anesteziei generale.

Inhalosedarea – procedura sigura aplicata indiferent de varsta

Inhalosedarea la copii este sigura, nu provoaca efecte secundare, iar substantele utilizate in cadrul procedurii nu sunt toxice.

Acesta tehnica este recomandata in cazulor pacientilor:

 • Fricosi – orice tratament impune necesitatea cooperarii dintre pacient si dentist, pentru buna desfasurare a acestuia (procedura nu este dedicata copiilor care nu au implinit trei ani)
 • Care prezinta afectiuni de tip cardiovascular deoarece relaxarea cardiaca este mai intensa decat in cazul anesteziei generale
 • Celor care prezinta boli pulmonare, iar inhalarea gazelor traditionale nu este recomandata
 • Celor care prezinta astm bronsic, Parkinson sau epilepsie
 • Celor care prezina boli hepatice sau renale

Contraindicatiile inhalosedarii

Procedura nu este recomandata celor care prezinta:

 • Prezinta enfizem, bronsite etc.
 • Afectiuni ale aparatului respirator
 • Afectiuni ale urechilor
 • Afectiuni psihice
 • Copii care nu au implinit varsta de trei ani
 • Femei insarcinate in primul trimestru

Copilul este constient

Inhalosedarea este recomandata in cazurile in care cei mici sunt foarte agitati din cauza fricii. Gazul inhalat presupune ca cei mici sunt constienti pe toata durata aplicarii sale si are si un rol de analgezic discret.

Nu presupune injectarea copilului

Cunoscuta si sub numele de Funny Gas, procedura de inhalosedare este efectuata cu ajutorul unei masti ce este atasata fetei pacientilor. Imediat dupa inceperea procesului, inhalosedarea va relaxa si calma copii, care vor deveni linistiti pe toata durata tratamentului.

Actioneaza rapid

Avantajul inhalosedarii la copii este ca isi face efectul in scurt timp, iar procedura poate fi controlata, de la bun inceput pana la sfarsit, astfel incat copii sa fie relaxati total.

Timpul de recuperare dupa inhalosedare este foarte scurt

Dupa ce este finalizat tratamentul, administrarea gazului este oprita, urmand sa fie folosit doar oxigen, iar in 3-5 minute, protoxidul de azot este indeparatat in totalitate din organism, fara a produce niciun efect secundar. Avantajul acesteia este ca imediat dupa finalizarea procedurii, pacientii pot reveni la activitatile de zi cu zi.

Nu are efecte negative

Inhalosedarea reprezinta cu siguranta cea mai sigura si cea mai potrivita metoda de relaxare, fiind destinata persoanelor de toate varstele (cu mici exceptii), care pot beneficia de o experienta relaxanta pe toata durata tratamentului.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica