IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Anestezie Stomatologica

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Anestezia stomatologica este o practica folosita de foarte multi ani, insa care in ziua de azi se regaseste cea mai eficienta versiune a sa, avand rolul ca pacientii sa nu resimta nicio durere.

Pentru ca aceasta sa isi faca efectul, iar pacientii sa nu isi piarda cunostinta, se folosesc niste substante anestezice care au rolul de a limita transmiterea impulsurilor nervoase catre nervi.

Anestezia stomatologica presupune ca aceasta sa fie injectata aproape de nervul care emite durerea in functie de zona in care este necesara interventia, gingii, dinti, buze, totul pentru ca medicii sa poata lucra in pace, in timp ce pacientii se pot relaxa.

Cum actioneaza anestezia stomatologica?

Nervii au mai multe roluri:

  • Percep durerea, temperatura, gustul etc.
  • Controleaza miscarile musculare
  • Controleaza subconstient organele

Din aceste motive, anestezia folosita de catre medici nu numai ca ajuta pacientii sa nu mai simta nicio durere, insa exista posibilitatea ca acestia sa nu isi poata controla musculatura din zona respectiva.  Astfel, adesea amortesc buzele, iar vorbirea este afectata pentru o scurta perioada de timp. Aceste tipuri de anestezice mai sunt utilizate si in alte ramuri ale medicinei, precul oftalmologia, chirurgia, dermatologia si multe altele, pentru a calma disconfortul produs de o interventie mai dificila.

Cat timp are efect anestezia stomatologica?

Acest timp nu este acelasi intotdeauna, fiind influentat de:

  • Tipul anestezicului utilizat
  • Concentratia acestuia
  • Daca este prezenta sau nu adrenalina (daca da, atunci aceasta perioada este mai lunga)
  • Dimensiunile nervului anesteziat
  • Zona in care se efectueaza anestezia, deoarece unele pot fi mai vascularizate, astfel ca efectul sa fie mai scurt decat in alte cazuri

Care sunt pasii?

In functie de tipul interventiei necesare, medicul iau decizia cu privire la tipul anestezicului utilizat. In cazul in care acestora le este teama, se pot administra anumite medicamente care sa ii pregateasca pentru anestezie. In primul rand este nevoie de anestezierea locului unde se va face injectia, procedura pentru care se folosesc sprayuri sau geluri speciale. Ulterior se va efectua anestezia propriu zisa, care poate presupune una sau doua injectii in zone diferite ale cavitatii bucale.

Urmeaza perioada in care anestezia incepe sa isi faca simtit efectul, dupa care medicul poate incepe tratamentul necesar, iar in cazul in care pacientii resimt in continuare un disconfort, se poate completa anestezia. Cantitatea difera in functie de tipul folosit, iar cum acestea isi pot face efectul chiar si cateva ore mai tarziu, se recomanda evitarea consumului de alimente foarte fierbinti pentru prevenirea accidentelor.

Recomandari pentru succesul anesteziei

  • Pacientii nu trebuie sa consume cafea sau produse similare cu aproximativ 12 ore inaintea procedurii
  • Se recomanda o masa consistenta inainte de anestezie, deoarece dupa interventie, de regula, este interzis consumul de alimente pret de cateva ore
  • Pacientii trebuie sa comunice medicilor toate medicamentele administrate, deoarece acestea pot afecta rezultatul anesteziei
  • Odihna este esentiala inainte de o interventie stomatologica

Anestezia dentara nu propune efecte secundare sau riscuri, singura posibilitate este ca pacientii sa fie alergici la o anumita substanta componenta.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica