IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Aparat Dentar Incognito

Tratament Ortodontic Rapid si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Din nefericire, nu oricine se naste cu zambetul dorit, astfel ca multe persoane se vad nevoite sa apeleze la diferite tratamente pentru a corecta acest aspect. Datorita evolutiei tehnologiei stomatologice, in ziua de azi tratamentele nu mai sunt atat de complicate si costisitoare ca in trecut, astfel ca pacientii nu mai au parte nici de durere sau disconfort aparut in timpul unor diferite proceduri.

Unul dintre cele mai comune tratamente ale domeniului este aplicarea unui aparat dentar, utilizat pentru corectarea si alinierea corespunzatoare a dintilor.

Aparatele dentare Incognito sunt destinate celor care isi doresc un tratament eficient, modern, fara batai de cap si discretie maxima. De acum nu te mai jenezi atunci cand zambesti, deoarece cei din jur nu vor observa ca porti un aparat dentar datorita faptului ca acesta este amplasat pe partea interioara a dintilor.

Ce sunt aparatele dentare Incognito

 Dispozitivele ortodontice Incognito sunt aparate dentare moderne care raman neobservate si propun un confort sporit pentru pacienti, chiar si in momentul vorbirii sau atunci cand se mesteca alimente. Spre deosebire de alte aparate dentare, Incognito nu presupune prezenta metalelor greoaie si inestetice si nu este ingreunata efectuarea igienii orale.

Inca de la introducerea pe piata a aparatelor dentare Incognito, s-a considerat o idee revolutionara, ca bracketii ce sunt confectionati din aliaje de aur sa nu se aplice in mod obisnuit pe partea frontala a danturii, ci pe cea interioara, fiind invizibili, de aici venind si numele de Incognito.

Orice dispozitiv ortodontic Incognito se personalizeaza pentru fiecare pacient in parte in functie de situatia prezentata de acestia. In plus, Incognito previne aparitia cariilor si a altor afectiuni ale cavitatii bucale.

Tratamente Ortodontice Realizate la Dridih Dent

Avantajele unui aparat dentar Incognito :

 • Incognito este foarte prietenos, astfel incat pacientii se pot bucura de un confort sporit prin intermediul designului modern
 • Fiecare aparat dentar Incognito este personalizat in totalitate pentru fiecare pacient
 • Este imposibil de sesizat de catre persoanele din jur
 • Primele efecte pozitive ale dispozitivului pot fi observate la cateva saptamani de la aplicare
 • Are capacitatea de a ameliora orice pozitie defectuoasa a danturii
 • Poate fi utilizat de oricine, atat copii (care au implinit varsta de 12 ani), cat si adulti
 • Este exclus riscul de demineralizare a danturii

Tehnica linguala reprezinta un tratament ortodontic ce presupune ca fixarea dispozitivului se face pe partea interioara a danturii, fiind astfel invizibil pentru cei din jur. Exista mai multe tipuri de aparate linguale, insa cel Incognito este recunoscut pentru eficienta sa, care poate trata orice pozitie defectuoasa, atat in cazul copiilor cat si al adultilor, fiind mult mai potrivit decat un dispozitiv traditional.

Pe langa faptul ca nu produce niciun disconfort, Incognito, dupa cum ii spune si numele, este invizibil, dar si foarte eficient, iar rezultatele apar intr-o perioada mai scurta de timp decat in alte cazuri.

Bracketii sunt confectionati din aliaje de aur, astfel ca nu produc alergii, iar intregul dispozitiv este personalizat astfel incat sa se potriveasca pana la cel mai mic detaliu in functie de fiecare pacient in parte. Tehnologia Incognito promite cele mai bune rezultate, si in plus ajuta la prevenirea cariilor sau altor afectiuni ale cavitatii.

Tratamentul variaza intre unul si doi ani, in functie de fiecare caz, iar in tot acest timp pacientii se bucura de un confort sporit.

Aparatul dentar lingual este aplicat pe suprafata interioara a danturii, fiind cu alte cuvinte invizbil. Bracketii sunt realizati de cele mai multe ori din metal, deoarece nu este nevoie de alte materiale mai estetice precum ceramica pentru ca oricum acestea nu se vad. Insa, la fel ca orice alt tip de tratament, si Incognito are propriile dezavantaje. Iata care sunt acestea:

Dezavantaje :         

 • Datorita faptului ca Incognito este realizat din aliaje de aur, confectionarea dispozitivului presupune si o tehnologie complicata, iar aceste aspecte sunt resimtite in pret
 • Anumiti pacienti au semnalat faptul ca acest aparat dentar poate fi deranjant in momentul vorbirii deoarece interactioneaza direct cu limba
 • Daca un bracket este deteriorat din diferite motive, reconditionarea acestuia implica costuri ridicate
 • In anumite cazuri poate produce leziuni ale limbii
 • Exista situatii in care durata tratamentului este mai lunga decat atunci cand se opteaza pentru un dispozitiv ortodontic obisnuit, aplicat pe partea frontala a danturii

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica