IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Albire Dinti cu Laser

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Clinica noastra stomatologica va pune la dispozitie o noua metoda de albire a dintilor cu Lampa Zoom, o idee revolutionara ce foloseste o tehnologie germana si care presupune ca dintii dumneavoastra vor fi mai albi chiar si dupa 30 de minute. Aceasta tehnica reprezinta solutia optima pentru pacientii care isi doresc ca rezultatele sa se vada in cel mai scurt timp posibil, fiind cu mult superioara celorlalte kituri de albire a dintilor, unde este nevoie de mai multe etape si mai mult timp, iar rezultatele oferite sunt inferioare.

 

 1. Cum decurge o procedura de albire dentara?

Aceasta metoda de albire a dintilor cu laser se efectueaza doar de catre medic in cadrul cabinetului stomatologic si implica folosirea unor substante speciale, o aparatura moderna, dar si munca unui personal calificat. In anumite situatii, inainte de inceperea procesului poate fi nevoie de un detartraj sau un periaj profesional, insa aceste necesitati vor fi comunicate de catre dentist. Iata care sunt etapele ce trebuie urmate:

 • gingia este protejata cu o substanta speciala, ce are rolul unei bariere de protectie
 • se aplica substanta activa pe dintii care urmeaza a fi albiti
 • aceasta substanta se activeaza prin intermediul lampii laser
 • acest proces se repeta de mai multe ori, pana se ajunge la nuanta dorita
 • pot fi efectuate cel mult 5 serii intr-o sedinta, iar in situatia in care este nevoie, procesul poate fi reluat dupa o saptamana

Pret Albire Dentara la Dridih Dent

Albire Dinti Acasa 500 lei
Albire Dinti Cu Laser 1000 lei
Albire Dentara cu lampa Zoom 1000 lei

Albirea Dintilor la Dridih Dent

Cat de tare se vor albi dintii?

Acest lucru depinde in principal de nuanta acestora la inceputul procesului, insa pot fi si alte cauze ale colorarii sau a ingalbenirii danturii:

 • diferite motive printre care si cauzele naturale,
 • fumatul, consumul de bauturi si alimente care au in componenta substante nocive precum coloranti,
 • consumul de vin rosu, cafeaua, ceaiul negru si alte bauturi care sunt cunoscute pentru patarea dintilor,
 •  anumite medicamente

Cu toate acestea albirea poate prezenta rezultate care sa difere de la un pacient la altul. Insa, oricare ar fi cauzele initiale ale modificarii culorii, in urma tratamentului poate rezulta o dantura mai alba, cu un aspect natural, si imbunatatita cu circa 7 sau 8 nuante, cu alte cuvinte o albire ce va fi vizibila la scurt timp.

 1. Cat dureaza albirea dentara?

Aceasta procedura dureaza in jur de 60 de minute, din rapiditatea tratamentului derivand si denumirea de “albirea dintilor doar intr-o ora”.

In urma unei proceduri de imbunatatire a aspectului si culorii dentare, pot fi efectuate cel mult 5 serii in care sa se aplice substantele speciale active, adica cele destinate unei albiri cu laser. In cazul in care este nevoie, procesul poate fi reluat dupa 7 zile.

 1. Este periculoasa?

Albirea dintilor prin tehnologia cu Lampa Zoom nu implica niciun pericol, insa este important ca pacientii sa respecte urmatoarele conditii:

 • procesul sa fie efectuat in cadrul cabinetului unui dentist
 • sa se efectueze de catre un medic stomatolog
 • sa se efectueze cu mare raspundere de un dentist priceput
 • sa se utilizeze materiale si echipamente de cea mai inalta calitate

Situatiile care fac ca rezultatele sa nu fie cele dorite de pacient sunt: efectuarea procesului fara lipsa de raspundere, in cadrul unor cabinet dedicate cosmeticii, unde personalul nu este pregatit pentru astfel de interventii si nu este pregatit pentru acest domeniu.

 1. Albirea dentara prin intermediul laserului nu provoaca nicio durere, insa este important ca tratamentul sa fie efectuat in cadrul unui cabinet de stomatologie, iar dentistul sa aiba pregatirea necesara. Sunt utilizate mai multe substante care au rol protector pentru gingiile si dantura sensibila, in special si pentru partile danturii care provoaca disconfort pacientului. In plus, daca este nevoie, iar dintii produc durere, intregul proces poate fi reluat in cadrul unei sedinte ulterioare, care este efectuata fara niciun cost in plus. Cu alte cuvinte, pacientul plateste pretul pentru o singura procedura care poate fi efectuata pana se obtine culoarea necesara.
 1. Costul necesar acestui tratament de albire dentara prin intermediul laserului difera in functie de dorintele pacientului, insa in cazul albirii complete, costul este de 1620 de lei.
 1. Chiar daca dantura este curatata in mod profesionist in cadrul unui cabinet stomatologic, acest lucru poate sa nu fie de ajuns pentru ca aceasta sa isi pastreze nuanta naturala, iar cu siguranta cea mai buna optiune este ca pacientii sa apeleze la o procedura de albire a dintilor, care promite rezultatele estetice dorite. Exista mai multe cauze care pot duce la un aspect neplacut al dintilor, printre care consumarea diferitelor bauturi precum vinul rosu, cafeaua sau ceaiul negru, insa si inaintarea in varsta poate reprezenta un factor important.

Tratamentul cu Lampa Zoom este un proces usor de pus in practica, care nu provoaca durere si debuteaza prin izolarea componentelor cavitatii bucale, dupa care urmeaza aplicarea gelului ce se activeaza prin intermediul unei lampi cu laser, fiind dedicata acestor tipuri de tratamente. Ultimul pas este ca dupa 60 de minute pacientul sa se bucure de zambetul mult dorit.

Laserul nu sensibilizeaza

 Pacientii trebuie sa aiba in vedere faptul ca Tratamentul cu Lampa Zoom se efectueaza diferit, spre deosebire de celelalte tipuri de proceduri comune. Acesta este mult mai rapid, primele efecte fiind vizibile dupa doar 20 de minute, in timp ce petele aparute din cauza unor alimente sau bauturi vor fi indepartate. Un alt avantaj al acestei proceduri este ca dantura nu devine sensbila in momentul consumului de alimente sau bauturi reci, calde sau dulci, deoarece laserul este special conceput astfel incat pulpa si gingia dintilor sa nu fie afectata. Dupa urmarea acestui tratament este important ca pacientii sa evite bauturile care au in alcatuire coloranti, insa si fumatul trebuie omis.

Inlocuirea plombelor, dupa albirea danturii

Se poate recurge la acest tratament doar in situatia in care dantura este perfect sanatoasa, sa nu prezinte carii, sa nu fie sensibila si nu poate fi efectuata in cazul in care exista lucrari de obturatie, care insa vor putea fi efectuate dupa finalizarea acestui proces. Insa, pacientii vor fi sfatuiti de catre stomatolog cu privire la situatia lor si astfel vor putea fi demarate procedurile in functie de fiecare caz in parte. De asemenea, dupa tratament, dintii au tendinta de a fi feriti de carii si alte afectiuni, smaltul nu este afectat, iar procedura poate fi repetata dupa doi ani, daca este recomandata de dentist.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica