IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Inhalosedare

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Aceasta tehnica este cea mai buna solutie pentru cei care nu merg stomatolog din cauza fricii, este recomandata atat celor mici, cat si adultilor si presupune efectuarea unei sedari constiente, astfel incat sa nu mai existe teama de medicii dentisti si cabinetele acestora.

Inhalosedarea presupune ca pacientul sa se aseze pe scaun, dupa care i se va furniza o masca nazala, iar prin intermediul acesteia urmeaza inhalarea cu un amestec special de gaze, alcatuit din oxigen si azot. Gazul inhalat duce la relaxarea totala a pacientului, deoarece are proprietati sedative, dar si analgezice intr-un mod mai discret.

Avantajul inhalosedarii este faptul ca reprezinta o tehnica sigura, care nu are efecte secundare, deci nu afecteaza in niciun fel organele corpului, iar datorita faptului ca azotul nu se va metaboliza, acesta va fi eliminat cu usurinta in scurt timp.

Care sunt avantajele inhalosedarii cu protoxid de azot?

 • Isi face efectul imediat, iar la scurt timp dupa ce a fost administrat, stresul prezentat de pacient va deveni o relaxare totala.
 • Gradul de sedare poate fi controlat, in functie de nivelul potrivit de care pacientul are nevoie.
 • Este eliminat in scurt timp, astfel la cel mult cinci minute de la stoparea administrarii sale, pacientul nu va mai resimti niciun efect de mai devreme. In plus, protoxidul de azot nu se aseamana medicamentelor, deoarece dupa terminarea efectului, pacientul va fi intr-o stare normala ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, iar acesta va putea efectua orice activitate isi doreste fara nicio problema.

Ce este N20 (protoxidul de azot)?

N20 reprezinta un gaz care se combina cu oxigenul pentru ca pacientii anxiosi sa nu mai reprezinte o problema in momentul in care sunt supusi unui tratament de catre medicii dentisti. Dupa ce are loc inhalarea acestuia, pacientii vor deveni relaxati si calmi.

Este protoxidul de azot sigur?

Protoxidul de azot nu are niciun efect secundar, astfel ca reprezinta o modalitate 100% sigura de sedare a unui pacient. Nu este toxic, este eliminat in cel mai scurt timp dupa ce s-a oprit administrarea sa in organism, si este recomandat in cazul pacientilor care prezinta diferite afectiuni precum hipertensiunea arteriala sau in cazul celor care au suferit un atac de cord in trecut. Avantajul protoxidului este ca, fata de anestezia generala, pacientii vor fi constienti si vor putea comunica pe toata durata sedarii.

Inhalosedarea ne ajuta la:

 • Relaxarea pacientilor
 • Pacientii beneficiaza de mult mai mult confort in timpul procedurilor efectuate de catre medicul dentist
 • Pacientul si stomatologul vor colabora mai bine
 • Numarul sedintelor poate fi mai scurt, deoarece se pot efectua mai multe lucrari in timpul sedarii
 • Nu mai raman amintiri neplacute de la dentist

Exista efecte secundare dupa inhalosedare?

Milioane de pacienti au fost supusi inhalosedarii, fara a dezvolta vreun efect secundar pe viitor, astfel ca aceasta reprezinta o metoda 100% sigura. Tehnica inhalosedarii a fost utilizata pentru prima data in Statele Unite ale Americii, urmand ca la sfarsitul anilor ’90 tehnica sa fie folosita si in Europa.

Pot fi considerate efecte neplacute care apar foarte rar si dispar odata cu stoparea procedurii, urmatoarele:

 • O senzatie de agitatie, aparuta din cauza calmantelor administrate
 • O senzatie de disconfort din cauza faptului ca pacientii nu sunt obisnuiti cu aceasta tehnica
 • In cazuri foarte rare, pot aparea dureri de cap

Avantajele procedurii de inhalosedare la copii :

Utilizarea acestei tehnici in cazul copiilor presupune ca atat cei mici, cat si parintii nu vor mai avea dureri de cap atunci cand trebuie sa se prezinte cu acestia la un cabinet stomatologic. Astfel, copiii vor scapa de frica dezvoltata pentru dentisti, iar fiecare tratament se va efectua intr-o stare de relaxare totala. Orice tip de interventie se poate realiza sub efectul inhalosedarii, incepand de detartraj pana la extractii dentare, fiind disponibile atat copiilor, cat si adultilor.

Inhalosedarea este o tehnica care ar trebui sa poata fi efectuata in cadrul fiecarui cabinet stomatologic, astfel incat pacientii sa aiba in vedere cat de usor pot fi realizate acum tratamentele dentare, indiferent de gradul lor de complexitate.

Cum decurge sedinta de tratament sub inhalosedare :

 • Instalarea pacientului in scaun
 • Relaxarea acestuia
 • Acordarea unui timp pentru familiarizare
 • Inhalarea gazului special
 • Efectuarea tratamentului necesar
 • Finalizarea tratamentului si stoparea inhalarii

Contraindicatii inhalosedare :           

Inhalosedarea nu este indicata atunci cand pacientul sufera de:

 • Afectiuni respiratorii sau nas infundat
 • Infectii prezente la nivelul urechii
 • Atunci cand sunt urmate tratamente antidepresive

Sfaturi preoperatorii :

In cazuri foarte rare, exista posibilitatea ca aceasta procedura sa creeze o senzatie de voma, motiv pentru care este recomandat ca pacientii ce urmeaza sa fie supusi acestei tehnici sa:

 • Nu consume mancaruri solide cu circa 3-4 ore inainte si alimente lichide cu 1-2 ore inainte de inhalosedare
 • Se evite consumul de produse care au in componenta cofeina sau cacao cu o zi sau doua inainte de aceasta procedura

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE GENERALA

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE DE SPECIALITATE

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica