IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Punga Parodontala

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamentul Bolii Prodontale cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii in domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament pentru paradontoza cu ajutorul laserului (fara durere).


 

Punga parodontala se dezvolta in zona tesutului care face legatura dintre os si dinte, iar in cadrul acesteia nu se mai regaseste parodontiu sanatos. Aceste pungi apar din cauza parodontozei aflata intr-un stadiu mai avansat si contin tartru, placa bacteriana si puroi.

Tratamentul Bolii Parodontale la Dridih Dent

Cum se dezvolta punga parodontala?

Dintii sunt mentinuti in cadrul osului cu ajutorul parodontiului, care incepe de la nivelul gingiei si ajunge pana in varful radacinilor dentare. Din nefericire, atunci cand parodontoza avanseaza, intre gingii si dinti se creeaza un spatiu care permite dezvoltarea pungilor parodontale. Gingivita reprezinta prima etapa a bolilor parodontale si reprezinta momentul in care pacientii trebuie sa ia masurile potrivite pentru ca situatia sa nu se inrautateasca.

Exista posibilitatea de dezvoltare a unei singure pungi parodontale, insa aceste cazuri sunt foarte rare,  de regula fiind vorba de mai multe pungute. De asemenea, pungile parodontale mai pot aparea si dupa lezarea accidentala a parodontiului cu diferite alimente sau obiecte ascutite, iar in cazul in care nu se iau masurile adecvate, pungile se vor dezvolta si inmulti.

Diagnosticul

Pentru tratarea corespunzatoare a pungilor parodontale, in primul rand este nevoie de diagnosticarea corecta a acestora. Astfel este important ca pacientii sa se prezinte la medic care pot confirma prezenta infectiei dupa ce se identifica urmatoarele semne:

 • Dureri de dinti
 • Mobilitatea dintilor
 • Abces dentar cu puroi

Cum se trateaza pungile parodontale?

In primul rand este nevoie de adoptarea unei igiene orale corespunzatoare care sa presupuna periajul dintilor, utilizarea atei dentare, folosirea apei de gura, precum si ocazional dusul oral. Insa stomatologul poate efectua mai multe tratamente in functie de situatia prezentata, printre care interventii chirurgicale pentru adaugarea de os sau chiuretajele la nivelul dintilor infectati.

Prevenirea pungilor parodontale

Pentru a preveni dezvoltarea parodontozei, pacientii trebuie sa tina cont de igiena orala, in special in momentul in care se dezvolta gingivita. De asemenea, se recomanda efectuarea unui control la stomatolog la fiecare 6 luni. Ultima etapa a parodontozei presupune pierderea prematura a unuia sau mai multor dinti afectati. Edentatia favorizeaza migratia dintilor si modificarea ocluziei acestora, astfel ca fenomenul trebuie combatut fie prin intermediul lucrarilor protetice, fie cu ajutorul implanturilor dentare.

Care sunt simptomele pungii parodontale?

In primul rand pacientii vor resimti durere sau disconfort in zona dintilor, unde mai poate fi regasit si un abces. De asemenea, dintii devin mult mai mobili, iar leziunile aduse favorizeaza distrugerea ligamentelor. Abcesul se prezinta sub forma unei inflamatii rosiatice si dureroasa la atingere, iar cand acesta este identificat, trebuie drenat pentru eliminarea puroiului, iar mai apoi tratate cauzele aparitiei acestuia. In schimb, simptomele similare pungii parodontale pot fi asociate: abceselor, pulpitei, fracturii radacinii dentare sau chisturilor.

Punga parodontala poate sa cuprinda:

 • Gingia care se pastreaza moale in apropiere de marginea sa
 • Se poate crea un spatiu destul de mare al gingiei pana la dinte, reprezentand locul ideal de dezvoltare al pungilor parodontale
 • Gingiile se pot infecta in zona unei coroane dentare sau a unui dinte care nu s-a dezvoltat in totalitate (de cele mai multe ori molarul de minte sau caninul), astfel ca zona se infecteaza si apar pungile parodontale

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica