IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Halitoza Tratament

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Halitoza, mai este cunoscuta si sub denumirea de halena sau simplu, respiratia urat mirositoare si face referire la o afectiune prezenta la nivelul cavitatii orale, care este favorizata adesea de obiceiuri necorespunzatoare sau diferite boli prezente. De multe ori halitoza trece neobservata deoarece pacientii nu isi pot da seama de prezenta acesteia

Cauzele halitozei

Cu toate acestea, cele mai des intalnite cauze ale halenei sunt:

 • Igiena orala precara
 • Consumul a diferite alimente printre care: usturoi, ceapa, carne, lactate sau dulciuri in cantitati ridicate, deoarece resturile alimentare ce nu sunt indepartate de la nivelul caivtatii orale produc mirosul neplacut
 • Fumatul, deoarece nicotina influenteaza in mod negativ secretia salivara
 • Consumul in cantitati ridicate de bauturi alcoolice, cafea sau alimente prajite in ulei
 • Prezenta anumitor afectiuni ale cavitatii bucale precum cariile, parodontoza, gingivita sau abcese
 • Lucrari protetice neadaptate
 • Deficiente ale unor vitamine (A, B, C)

Diagnosticul halitozei

Atunci cand pacientii decid sa mearga la stomatolog din cauza halitozei, fie acestia au descoperit respiratia urat mirositoare, fie cineva a comunicat acest aspect. Insa medicii pot stabili cu exactitate care sunt cauzele ce au dus la aparitia acestui fenomen, iar in functie de acestea, pot alcatui un plan de tratament adecvat.

Prevenirea si tratamentul halitozei

In primul rand, este esential ca pacientii sa adopte o igiena orala stricta, care sa cuprinda periajul dentar efectuat dupa fiecare masa, dar si folosirea atei dentare pentru indepartarea resturilor alimentare stocate in spatiile greu accesibile, acestea fiind cele care dau mirosul neplacut. De asemenea, pentru evitarea respiratiei urat mirositoare este importanta hidratarea, pentru ca dintii si gingiile sa functioneze corespunzator si sa nu fie favorizata stocarea bacteriilor. In plus, prin intermediul unui control efectuat la fiecare sase luni se evita aparitia halitozei, deoarece medicii pot identifica orice afectiune prezenta la nivelul cavitatii orale inca din stadiile incipiente, iar tratamentele adecvate sunt mai usor de pus in practica.

In cazul in care sunt prezente lucrari protetice, acestea trebuie igienizate in fiecare zi si adaptate periodic, pentru a nu permite stocarea bacteriilor sau a resturilor alimentare, ce aduc prejudicii si acestor dispozitive. Se poate limita consumul unor alimente precum usturoiul sau ceapa ce sunt cunoscute pentru respiratia neplacuta, insa si a fumatului sau consumului de alcool in cantitati ridicate. O alta masura pe care o pot lua pacientii este evitarea sucurilor care propun un continut ridicat de zahar.

Cu alte cuvinte, pentru evitarea si tratarea halitozei, este important ca pacientii sa se prezinte adesea la medic, sa adopte o dieta sanatoasa, sa evite anumite obiceiuri si sa remedieze orice afectiune a cavitatii orale. De asemenea, pentru eliminarea respiratiei urat mirositoare, lucrarile protetice sau dispozitivele ortodontice trebuie ingrijite corespunzator, deoarece pe aceasta cale se asigura si o durata de viata ma mare a acestora, ce vor fi la fel de eficiente ca in prima zi.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica