IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Coroana Dentara Ceramica

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Coroanele realizate in totalitate din ceramica sunt preferate datorita aspectului placut oferit. Atunci cand este nevoie de restaurarea danturii frontale, pacientii pot lua in considerare o coroana dentara ceramica, deoarece aceasta confera un aspect placut si natural al dintilor. Avantajul coroanelor dentare ceramice integrale este ca acestea nu implica existenta metalului, fiind elimitate toate problemele aduse de acest material.

Aceasta poate fi prelucrata in totalitate, pana cand rezultatul este cel dorit de pacient. Diferenta dintre ceramica pe zirconiu si cea integrala, este ca prima dintre ele asigura o durabilitate sporita in timp si ofera posibilitatea utilizarii ei chiar si in cazul danturii laterale, unde presiunea exercitata de dinti este mult mai mare. In tot acest timp, coroanele realizate integral ceramic sunt recomandate doar in cazul danturii frontale.

In schimb, ceramica reprezinta singurul material care poate sa acopere un dinte pe toate partile sale, chiar si pe cea ocluzala. Alte materiale nu sunt potrivite pentru acest lucru deoarece nu sunt la fel de rezistente, si plasarea lor pe partea ocluzala ar duce la tocire si fracturare in scurt timp, in acest caz se recomanda o coroana dentara ceramica.

Avantajele coroanelor dentare integral ceramica :

Coroanele dentare din portelan sunt alese in special datorita modului de prezentare al acestora, fiind estetice dar si perfect functionale. Cu toate ca o coroana este falsa, cei din jur nu vor putea face diferenta intre portelan si un dinte adevarat, in special datorita transparentelor acestui material. Ceramica este un material bine asimilat de organism, fara a-i determina alergii, insa acestea pot aparea in cazul un care suportul utilizat este din metal.

In plus, coroanele realizate in totalitate din ceramica, nu duc la colorarea gingiilor, situatie intalnita in cazul celor cu suport metalic. Portelanul nu isi pierde proprietatile odata cu trecerea timpului. In ciuda faptului ca ambele propun aceleasi beneficii, costul unei coroane din portelan este mai redus decat al uneia din zirconiu.

Coroana dentara ceramica :

 Coroana integral ceramica presupune ca este realizata in intregime din ceramica, fara a avea un suport din zirconiu sau metal. Acestea sunt folosite in special in cazul danturii frontale de catre pacientii care au asteptari foarte mari de la aspectul lor.

 • Coroana ceramica pe suport de zirconiu poate fi utilizata pentru oricare dinte
 • Coroana ceramica cu schelet din aur are avantajul ca este foarte rezistenta, nu produce alergii si nu se corodeaza cu trecerea timpului
 • Coroana ceramica cu schelet din metal are avantajul pretului, fiind cea mai accesibila

 Dezavantajele coroanelor dentare integral ceramice :

 •  Fiind realizate in intregime din ceramica, acestea sunt mai putin rezistente decat cele pe suport din metal sau zirconiu. Din aceasta cauza sunt recomandate in cazul dintilor frontali, unde forta masticatorie nu este atat de puternica.
 • De asemenea, transparenta promisa de acest tip de coroana nu este la fel de estetica, nefiind recomandata in cazul dintilor care s-au ingalbenit.

Caracteristicile coroanelor dentare din ceramica :

 Coroanele dentare din ceramica sau portelan sunt preferate datorita pretului accesibil si esteticii promise, aspectul fiind asemanator danturii naturale. Acestea au capacitatea de a imita dintii naturali pana la cele mai mici detalii, inclusiv din punct de vedere al transparentei si stralucirii acestora. Functiile promise fac ca aceste coroane sa fie perfecte pentru dantura frontala, reusind sa corecteze si forma sau pozitionarea acesteia.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica