IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Aparat Dentar Lingual

Tratament Ortodontic Rapid si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Dispozitivul ortodontic lingual STB este realizat special astfel incat pacientii sa beneficieze de confort si eficienta. Acestia vor evita problemele des intalnite in cazul altor aparate dentare, precum cele de vorbire sau cele aparute in momentul masticatiei.

De asemenea, nici disconfortul sau durerea nu isi fac aparitia, aparatul dentar lingual reprezentand astfel cea mai buna solutie pentru cei care isi doresc sa obtina zambetul mult dorit intr-un mod cat mai discret posibil.

Aparatul dentar lingual este recunoscut pentru durata redusa a tratamentului, fiind mai scurta decat in cazul aparatelor conventionale.

Acest dispozitiv ortodontic se aplica pe partea interioara a danturii, fiind astfel invizibil si imposibil de reperat de catre cei din jur, chiar si in momentul in care zambiti. Bracketurile utilizate pot fi din metal sau din aliaje de aur, fiind personalizate in functie de fiecare pacient in parte si in functie de fiecare dinte, cu alte cuvinte fiind unic.

Ce sunt aparatele dentare linguale?

Acestea reprezinta niste dispozitive ortodontice fixe care utilizeaza o tehnologie speciala, numita linguala, care s-a imbunatatit constant de-a lungul anilor, astfel incat rezultatele sa fie cat mai aproape de ceea ce isi doresc pacientii si totul intr-un timp cat mai scurt.

Fata de alte modele de aparate dentare, acestea sunt aplicate pe partea interna a danturii, cu orientarea catre limba, fiind astfel invizibile, deoarece nu au cum sa fie sesizate de catre cei din jur. Dantura se aliniaza corespunzator datorita fortei exercitate de elementele din alcatuirea dispozitivului.

Tratamente Ortodontice Realizate la Dridih Dent

Necesitatea aparitiei tehnicii linguale 

Medicii sunt de parere ca dantura care nu este aliniata corespunzator poate fi corectata cu dificultate dupa ce se ajunge la varsta maturitatii, motiv pentru care aparatele dentare sunt recomandate in special in randul copiilor. Cu toate acestea, indiferent de varsta, oricine poate opta pentru un dispozitiv ortodonic, pentru a-si corecta defectele de acest tip ale cavitatii orale.

Cei mai multi adulti nu accepta tratamentul cu dispozitive ortodontice, de cele mai multe ori din motive estetice, insa acestia nu realizeaza importanta lor si beneficiile aduse pe termen lung. Sanatatea trebuie pusa pe primul loc, iar la finalul tratamentului si estetica este imbunatatita, astfel ca aparatele dentare aduc numai avantaje.

Datorita evolutiei tehnologiei in acest domeniu, s-a cautat o modalitate de multumire si a adultilor, astfel ca s-au conceput dispozitive aparatele dentare linguale, pentru ca pe toata durata tratamentului acestia sa beneficieze de aspectul dorit al cavitatii orale.

Din fericire, aparatul dentar lingual poate fi folosit atat de adulti cat si de copiii care au implinit varsta de 12 ani, fiind cu mult superioare dispozitivelor obisnuite, in special din privinta confortului si al discretiei, nefiind afectate viata sociala sau profesionala. La fel ca fiecare produs stomatologic, aparatul dentar lingual are atat avantaje, cat si dezavantaje. Iata care sunt acestea:

Avantajele Aparatului Dentar Lingual

 • Punctul forte este discretia, aparatul dentar fiind practic invizibil deoarece este amplasat pe partea interioara a dintilor
 • Sunt foarte rare situatiile in care pot aparea leziuni ale cavitatii bucale
 • Nu este afectat chipul pacientului, care in alte cazuri ar deveni mai proeminent, deoarece bracketii nu sunt aplicati frontal

Dezavantajele Aparatului Dentar Lingual

 • Unii pacientii au raportat faptul ca adaptarea a fost mai grea, decat in cazul altor dispozitive, insa aceasta situatie nu este intalnita in cazul celor ce au apelat la Incognito care beneficiaza de un design prietenos, disconfortul fiind atenuat dupa o scurta perioada
 • Exista posibilitatea ca in primele 7 zile pacientii sa intampine probleme in momentul vorbirii sau masticatiei alimentelor
 • Pot aparea iritatii in cadrul cavitatii bucale
 • Un astfel de tratament este mai costisitor decat altele

 Aparatului Dentar Lingual este cu adevarat invizibil?

Bracketurile sunt aplicate pe partea vestibulara a danturii, motiv pentru care este imposibil ca acestia sa fie observati de catre cei din jur.

Este un tratament dureros?

Din fericire tehnologia evolueaza pe zi ce trece, astfel ca montarea unui dispozitiv ortodontic invizibil nu produce nicio durere si niciun disconfort. Isi poate face aparitia o senzatie de presiune exercitata care apare in momentul in care dintii incep sa se miste catre zona potrivita.

In ce fel imi este afectata vorbirea daca port un aparat dentar lingual?

Majoritatea pacientilor nu au sesizat dificultati in vorbire sau in cazul consumului de alimente. Aceste cazuri pot fi insa intalnite in primele 7 zile de la aplicare, perioada in care pacientii se obisnuiesc cu dispozitivul.

Cat timp este necesar pentru a obtine rezultate?

Unul dintre marile avantaje ale aparatului dentar lingual este ca rezultatele pot fi vizibile imediat, astfel ca dupa doar doua luni pot fi observate diferente semnificative ale evolutiei in bine a zambetului pacientului.

Principalele avantaje ale terapiei cu un aparat dentar lingual :                 

 • Datorita pozitionarii in partea din spate a danturii, acestea sunt practic invizibile, asa ca cei din jur nu vor sti ca tu porti un aparat dentar
 • Datorita esteticii este ales de multi pacienti adulti, care sunt de parere ca pe aceasta cale increderea in sine si viata sociala nu vor fi afectate
 • La finalul tratamentului rezultatele sunt la fel de pozitive preum in cazul aparatelor clasice
 • De cele mai multe ori durata tratamentului este mai scazuta decat in situatia aparatelor fixe sau mobile
 • Sunt considerate mai exacte atunci cand vine vorba de a corecta diferite defecte ale cavitatii orale
 • Atunci cand se aplica dispozitivul lingual nu este afectata nicio parte a cavitatii bucale
 • Prin intermediul aparatului dentar lingual sunt prevenite o multime de leziuni, in special atunci cand se desfasoara activitati sportive
 • Dispar complexe aparute din cauza purtarii unui dispozitiv ortodontic, deoarece cel lingual nu este vizibil

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica