IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Gutiera Albire Dinti

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Atunci cand vine vorba de albirea dentara, multi dintre cei care isi doresc un zambet imaculat, prefera produsele care pot fi utilizate cu usurinta si acasa. Aceasta varianta propune o metoda foarte simpla, si anume este nevoie de confectionarea unor gutiere de albire, in care urmeaza sa se aplice un gel special, care promite nuanta mult dorita.

Tratamentul de albire a cu gutiera 

 Astfel, in cadrul primei sedinte, este nevoie de amprentarea dintilor de catre medic, care initial a curatat dantura de placa bacteriana si tartru.

Prin intermediul amprentei se realizeaza gutiera ce capata forma corespunzatoare, iar in cadrul celei de a doua sedinte, pacientul este instruit pentru aplicarea corespunzatoare a gelului in gutiera si fixarea acesteia pe dantura.

Perioada acestui tratament difera de la un caz la altul, in functie de gradul de concentrare al gelului utilizat, dar si de nuanta actuala si nuanta dorita a danturii. O multitudine de produse pot fi utilizate zilnic, de doua ori, ori 2-3 ore in decursul a 7-14 zile.

Pret Albire Dentara la Dridih Dent

Albire Dinti Acasa 500 lei
Albire Dinti Cu Laser 1000 lei
Albire Dentara cu lampa Zoom 1000 lei

Albirea Dintilor la Dridih Dent

Cat dureaza efectul albirii dintilor? 

Albul dintilor poate rezista o perioada lunga de timp, de pana la cativa ani, daca dantura este intretinuta corespunzator, respectand toate sugestiile medicului. Insa, conteaza bineinteles si care a fost starea dintilor, culoarea lor si cat de concentrat a fost gelul utilizat. Pentru a pastra acest efect cat mai mult timp este important ca pacientii sa adopte o alimentatie sanatoasa, sa evite bauturi si alimente care sunt cunoscute pentru patarea dintilor, sa evite fumatul si sa aiba in vedere faptul ca ulterior dintii se vor decolora la loc, indiferent de produsul folosit.

Care sunt riscurile albirii dintilor?

 Din fericire, aceasta procedura nu implica riscuri mari, iar unul dintre efectele secundare comune este aparitia sensbilitatii dintilor, insa aceasta nu produce durere, ci doar un disconfort si se face nevazuta la finalul procesului. Daca aceasta sensibilitate care isi face aparitia poate provoca durere, se recomanda ca pacientii sa poarte gutiera un timp mai scurt sau sa renunte la tratament.

Un alt efect secundar al unui astfel de tratament presupune iritarea gingiilor, situatie des intalnita din cauza cantitatii ridicate de gel aplicata in gutiera. In acest sens, se recomanda stoparea procesului pentru o perioada scurta de timp, dupa care gingia poate sa capete aspectul sau initial.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica