IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Airflow Dentar

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

AirFlow-ul reprezinta una dintre cele mai populare modalitati de albire a dintilor, deoarece rezultatele pot fi observate imediat, iar interventia medicului la nivelul dintilor este minima. Cu alte cuvinte, Air Flow reprezinta o procedura de a reda nuanta naturala a dintilor, inlaturand petele cauzate de fumat sau consumul de cafea, ceai negru sau vin rosu. Aceasta procedura de albire a dintilor se deosebeste de celelalte prin faptul ca nu aduce prejudicii la nivelul smaltului.

Aceasta tehnica presupune ca un jet puternic de aer amestecat cu cristale de bicarbonat de sodiu si apa sa fie aplicat la nivelul dintilor, astfel incat sa fie eliminate toate petele prezente pe dantura, alaturi de resturile alimentare sau bacterii. In schimb, Air Flow-ul trebuie efectuat doar dupa ce anterior pacientul a fost supus unui detartraj, tehnica ce presupune eliminarea tartrului.

Pentru a evita orice problema, pe toata durata interventiei, pacientii trebuie sa poarte ochelari de protectie, astfel incat sa nu exista riscul ca obiecte straine sa afecteze ochii. Acest obicei este recomandat in special celor care poarta lentile de contact, deoarece acestea se pot deteriora cu usurinta.

Avantaje Air Flow

Aceasta procedura este mult mai eficienta decat periajul profesionale si propune cateva avantaje:

 • Intreaga suprafata dentara este finisata un mod uniform
 • Se pot elimina chiar si decoloratiile prezente in santurile dintre dinti si gingii
 • Placa bacteriana este eliminata corespunzator si eficient
 • Aceasta procedura poate fi utilizata chiar si la nivelul implanturilor dentare
 • Dintii nu se incalzesc, astfel ca nu devin sensibili
 • Dintii nu devin mobili, deoarece procedura nu aplica nicio presiune la nivelul acestora
 • Petele sunt eliminate intr-un timp mult mai scurt

Exista riscuri?

Evolutia tehnologiei in domeniul stomatologiei isi spune cuvantul, astfel ca aceasta procedura a fost pusa la punct cu atentie, pentru ca la final sa poata reprezinta o modalitate sigura de albire si curatare a dintilor. Datorita faptului ca se foloseste un amestec ce nu este toxic, pacientii nu simt nici durere si nici disconfort, astfel ca Air Flow-ul reprezinta o metoda 100% sigura ce nu aduce prejudicii la nivelul dintilor.

Contraindicatiile Air Flow-ului

Din pacate nu oricine poate opta pentru o asemenea procedura. Astfel, cei care prezinta deficiente respiratorii precum afectiuni pulmonare sau altele ce aduc prejudicii ale respiratiei sau inghititului alimentelor, pot fi afectati de substantele emise de Air Flow. De asemenea, si persoanele ce prezinta o slabire a sistemului imunitar trebuie sa consulte medicul specialist care isi va da acordul cu privire la efectuarea procedurii. In plus, Air Flow-ul nu este indicat in cazul celor ce sufera de afectiuni infectioase. Procedura nu poate fi efectuata nici atunci cand pacientii sunt supusi unor tratamente medicamentoase pentru cateva boli si nu este recomandat nici femeilor insarcinate.

Cu toate acestea, dieta joaca un rol important, motiv pentru care pacientii trebuie sa aiba o alimentatie echilibrata din care sa nu lipseasca sodiul, in caz contrar Air Flow-ul nu poate fi efectuat. In situatia in care pacientii inghit bicarbonatul de sodiu propus de aceasta procedura, nu exista niciun efect secundar, astfel ca nu sunt supusi nici unui risc.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica