IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Metode de Albire a Dintilor

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Exista numerosi pacienti care nu sunt multumiti de aspectul dintilor lor, insa acestia au in prezent numeroase optiuni pentru care sa opteze atunci cand vine vorba despre aceste aspecte. Astfel, medicii stomatologi se vad nevoiti sa gaseasca constant noi modalitati de infrumusetare a aspectului danturii, o procedura foarte des utilizata fiind cea de albire a dintilor.

Acest tip de tratament poate fi efectuat prin numeroase modalitati, unele dintre ele putand fi realizate de acasa, in timp ce altele impun necesitatea prezentei la cabinetul de stomatologie. Insa, indiferent de varianta propusa, este foarte important ca pacientii sa nu prezinte nicio afectiune a cavitatii bucale, in caz contrar, albirea danturii se efectueaza dupa remedierea problemelor.

Pret Albire Dentara la Dridih Dent

Albire Dinti Acasa 500 lei
Albire Dinti Cu Laser 1000 lei
Albire Dentara cu lampa Zoom 1000 lei

Albirea Dintilor la Dridih Dent

 1. Cea mai des utilizata metoda de albire dentara este poate si cea mai simpla, fiind vorba despre atentia la alimentele consumate. Unele dintre ele au anumite vitamine si substante care pot juca un rol important in incercarea de a albi dantura, in aceasta categorie fiind incluse fructe precum mere sau morcovi, care curata dintii, in timp ce portocalele si lamaile le dau un efect de lustruire, iar lactatele protejeaza dantura de numeroase afectiuni.

 

 1. O alta posibilitate la care pot opta pacientii este aceea de a nu consuma alimente si bauturi care sunt cunoscute pentru faptul ca pateaza dantura. Aici pot fi amintite cateva dintre ele precum vin rosu, cafea sau ceai negru, acestea fiind cele mai populare si cel mai des consumate. De asemenea, se recomanda ca pacientii sa evite fumatul, deoarece acest viciu duce la ingalbenirea dintilor.

 

 1. Pentru albirea dintilor se poate apela si la periajul danturii folosind o pasta de dinti speciala si dedicata acestui scop, care nu doar ca curata suprafetele palpabile ale acestora, ci si ajuta la evitarea cariilor, situatie care poate mentine albul dorit de multi dintre pacienti. Insa, un rol esential il joaca modul in care se efectueaza periajul, deoarece resturile si depunerile alimentare trebuie inlaturate. Din fericire, in ziua de azi, se gasesc pe piata numeroase produse care pot fi achizitionate de pacienti, iar preturile acestora nu vor ridica probleme.

 

 1. Insa, in cazul in care pacientii isi doresc un alb imaculat, acestia trebuie sa apeleze la solutiile si tratamentele oferite in cadrul cabinetelor de stomatologie, unde dentistul analizeaza fiecare situatie in parte si poate recomanda cea mai potrivita cale.

Substanta care se regaseste in modalitatile utilizate se numeste peroxid de hidrogen, insa difera concentratia acesteia si modul de aplicare. Astfel, exista posibilitatea de utilizare a unui gel ce poate fi aplicat si acasa, dar este nevoie de niste gutiere special concepute de catre medic, care au rol de sustinere al substantei. Gutierele sunt aplicate peste dinti si se poarta in general in decursul unei nopti, procesul fiind repetat de cateva ori, pana se obtine nuanta dorita. Avantajul acestei optiuni este ca nu se dezvolta nicio sensibilitate, iar rezultatele sunt apreciabile, motiv pentru care multi dintre specialisti sugereaza ca albirea dentara ar trebui sa debuteze prin aceasta metoda.

 

 1. Daca dupa urmarea pasilor mai sus amintiti, pacientii tot nu sunt multumiti de rezultatul obtinut, atunci cea mai buna solutie este aceea de a utiliza o concentratie mai mare de gel, acest pas fiind efectuat doar in cadrul cabinetului stomatologic, unde gelul se activeaza prin intermediul lampii sau laserului. Procedura se recomanda in cazul in care pacientii viseaza la rezultate ce pot fi observabile in cel mai scurt timp cu putinta. In cazul in care apare sensibilitatea dintilor dupa albirea lor, stomatologul va indica o pasta de dinti speciala care are rolul de a-i desensibiliza.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica