IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Eruptia Dentara

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Eruptia dentara reprezinta un moment dificil pentru bebelusi, dar bineinteles ca si pentru mamici. Cei mici incep sa devina din ce in ce mai agitati, au febra, saliveaza mai mult si au tendinta de a introduce orice obiect in gura. Cu toate acestea, fiecare bebelus are propriul mod de a se comporta in momentul eruptiei dentare, adesea gingiile inrosindu-se si inflamandu-se.

Eruptia dentara

Primii dinti de lapte apar, de regula, in jurul varstei de 4 luni, insa se poate mai devreme sau mai tarziu. De fapt dintii sunt deja formati, insa sunt acoperiti de gingie, urmand ca mai apoi acestia sa erupa si sa fie vizibili. In majoritatea cazurilor, primii dinti ce isi fac aparitia sunt cei frontali situati pe arcada inferioara, urmand ca la fiecare 4 luni sa se dezvolte cate 4 dinti. Astfel, totalul de 20 de dinti de lapte ar trebui sa fie atins in jurul varstei de 3 ani. Cu toate acestea, nu exista o perioada exacta ce trebuie respectata, deoarece fiecare bebelus prezinta o dezvoltare diferita.

Probleme ale eruptiei dentare

Din cauza faptului ca dintii de lapte perforeaza gingiile, in cele mai multe dintre situatii bebelusii vor reactiona diferit: fie vor saliva in exces, vor deveni mai agitati si mai nervosi, nu vor putea dormi, iar toate aceste aspecte vor putea fi observate cu usurinta de catre parinti. Cele mai comune probleme asociate acestui fenomen sunt:

  • Dureri ale gingiilor, astfel ca cei mici nu vor putea dormi si vor fi mai agitati decat de obicei
  • Gingiile se inrosesc si se inflameaza, astfel ca vor fi mult mai sensibile la atingere
  • Poate aparea febra
  • Salivarea in exces, astfel ca bebelusii vor avea tendinta de a roade orice obicei, chiar si obrajii
  • Bebelusii vor plange mai mult in aceasta perioada
  • Poate sa scada pofta de mancare, astfel ca vor fi preferate doar mancarurile moi

In cazul in care bebelusii nu au pofta de mancare mai multe zile la rand si prezinta febra ridicata, atunci este important ca acestia sa dusi la un medic pediatru, pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele.

Cum se ingrijesc dintii de lapte

Dintii de lapte impun necesitatea igienii orale similara cu cea a dintilor definitivi. Astfel, pentru bebelusii ce nu au implinit varsta de un an, este nevoie ca dantura sa fie periata doar cu apa, urmand ca mai apoi sa se poata apela si la pasta de dinti. Desi multi parinti sunt de parere ca igiena orala nu este atat de importanta in cazul dintilor de lapte, deoarece acestia oricum vor fi inlocuiti, obiceiurile celor mici se vor oglindi in anii urmatori, astfel ca este esential ca acestia sa adopte o igiena orala corespunzatoare. Pe aceasta cale se evita problemele ocluziei dentare, care poate altera vorbirea sau masticatia alimentelor.

Se recomanda ca bebelusii sa nu primeasca suc din biberon pe durata noptii, deoarece zaharul continut de aceste lichide favorizeaza aparitia cariilor. Astfel ca in asemenea cazuri apa reprezinta cea mai buna solutie.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica