IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Chist Sinus Maxilar

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Endodontice cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Indepartarea chisturilor sinusului maxilar

Chisturile dezvoltate in zona sinusurilor sunt destul de des intalnite, cu toate ca aparitia acestora nu este foarte evidentata de fiecare data. Pentru ca in fazele incipiente nu sunt identifiate cu usurinta si nu produc durere, cei mai multi dintre pacienti ajung la medic prea tarziu, chisturile se identifica in fazele avansate, cand deja singura posibilitatea ramane interventia chirurgicala.

Schimbarile aduse de aceste chisturi sunt provocate in zona sinusurilor maxilare, situatie care poate sa determine modificari ale dintilor, durere la fiecare miscare a oaselor maxilare, motiv pentru care majoritatea pacientilor opteaza pentru eliminarea chisturilor, prin intermediul unei interventii chirurgicale.

Tratamente Endodontice Realizate la Dridih Dent

Cum se dezvolta aceste chisturi?

De cele mai multe ori, aceste chisturi reprezinta o problema pentru persoanele care au trecut de prima tinerete, fiind mai predominante la barbati, decat la femei. Chisturile pot fi de diferite tipuri si forme, astfel ca fiecare dintre ele propun o evolutie unica, iar cazurile prezente de pacienti nu sunt intotdeauna la fel. Chistul este o umflatura ce prezinta un continut lichid si care se dezvolta o data cu trecerea timpului aducand prejudicii la nivelul tesuturilor sanatoase, punand presiune pe acestea.

Chisturile se pot dezvolta atat in osul maxilar, cat si in tesuturile care il inconjoara. Atunci cand sunt de dimensiuni reduse, chisturile nu propun niciun deranj pentru pacienti, deoarece nu se resimt si nu propun nicio presiune asupra altor tesuturi. Insa, dupa ce se dezvolta treptat, volumul acestora creste, pana cand pacientii incep sa resimta dureri puternice, caz in care se recomanda interventiile chirurgicale pentru inlaturarea acestora.

Ce sunt chisturile radiculare?

Pe langa chisturile dezvoltate in zona maxilarului se regasesc si altele, radiculare, care apar la radacina dentara, in urma unor infectii. De regula, zona respectiva se inflameaza, iar durerile resimtite de pacienti sunt asociate inflamatiei si nu se ia in considerare posibilitatea dezvoltarii unui chist, astfel ca rareori se iau masuri in stadiile incipiente. In ciuda faptului ca aceste chisturi se pot regasi in zona radacinii dentare, procedura nu trebuie efectuata intotdeauna de catre medicii dentisti, ci poate fi urmata si de alti specialisti in chirurgie. Interventia poarta numele de rezectie apicala si reprezinta ultima solutie inainte de extractia unui dinte.

Cum sunt indeparate chisturile?

Inainte de inceperea procedurii, medicii trebuie sa constate tipul chistului dezvoltat si modul de comportare al acestuia. In situatia in care chistul a aparut in urma unei infectii a radacinii dentare sau a tesutului inconjurator, atunci in primul rand este nevoie de tratarea initiala a inflamatiei. Chisturile maxilare, in primul rand vor fi tratate cu ajutorul antibioticelor, astfel incat sa se amelioreze situatia, urmand ca mai apoi, daca este nevoie sa se opteze pentru interventia chirurgicala. Antibioticele previn dezvoltarea altor chisturi.

Astfel, dupa ce se identifica chistul cu ajutorul radiografiilor, procedura implica necesitatea fractionarii osului maxilar, interventie in urma careia dintii sanatosi pot fi afectati din cauza faptului ca se indeparteaza o mica parte a maxilarului. Se opteaza pentru acest tip de interventie doar atunci cand pacientii acuza dureri foarte puternice.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 –¬†14:00;¬†Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica