IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Stomatologie Laser

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Fiind atat de eficient, laserul este folosit in mai multe tipuri de tratament ale stomatologiei. Procedurile efectuate nu produc disconfort si nu necesita utilizarea unor substante care pot irita cavitatea orala a pacientilor. In prezent, sunt peste 25 de tratamente stomatologice in care se utilizeaza laserul, fiind vorba si de tesuturi moi sau dure. In cazul inciziilor, laserul ajuta la o mai buna coagulare sangvina, astfel ca sangerarea va fi de scurta durata sau va lipsi de tot.

Odontoterapia  

Laserul este folosit intr-un mod eficient atunci cand este nevoie de inlaturarea cariilor, fara a mai fi nevoie ca medicii sa opteze pentru frezele traditionale care sperie majoritatea pacientilor. Atunci cand se foloseste laserul, acesta previne aparitia cariilor secundare.

Albirea dentara

 Aceasta procedura poate fi efectuata prin mai multe tratamente, insa una dintre cele mai populare este laserul. In cadrul clinicii noastre dispunem de o tehnologie laser moderna, numita Zoom, care emite o lumina puternica ce are rolul de a incalzi gelul de albire aplicat. Astfel, nu este nevoie de substante complexe, periculoase, toxice atunci cand se doreste albirea dentara, deoarece totul poate fi efectuat cu usurinta prin intermediul lampei de albire Zoom.

Avantajul acestei tehnologii este reprezentat de faptul ca este foarte eficienta si nu are niciun efect secundar, astfel ca pacientii se vor afla in deplina siguranta, fara a fi afectate tesuturile dentare sau gingiile.

Sensibilitatea dentara

 Procesul de retractie gingivala apare din mai multe motive, printre care si inaintarea in varsta. Din cauza retractiei, radacinile dintilor sunt expuse, motiv pentru care se dezvolta sensbilitatea dentara, ce isi face simtita prezenta in momentul consumului de alimente reci, fierbinti sau dulci, precum si la simpla atingere. Laserul, in schimb, ajuta la inlaturarea acestor sensibilitati.

Parodontologie 

Laserul reprezinta una dintre cele mai potrivite metode de tratament a afectiunilor parodontale. Este utilizat atunci cand este nevoie de detartaj, fara a se mai apela la ultrasunete care sunt cunoscute ca pot produce durere. In plus, poate fi inlaturat tesutul infectat prezent in pungutele parodontale, insa si la indepartarea placii bacteriene, tartrului si multe altele. Asadar, prin intermediul laserului se pot trata cazurile mai complicate de parodontoza, insa fara a fi nevoie ca medicul sa apeleze la bisturiu si toate ustensilele sale obisnuite.

Endodontie 

Laserul poate fi utilizat in cadrul tratamentelor endodontice, deoarece poate sa curete si sa sterilizeze canalele, fara a mai fi nevoie de modalitatile obisnuite. In plus, tehnologia laser este considerata mai eficienta deoarece poate curata corespunzator canalale, care, in anumite cazuri pot fi mai complicate si necesita o atentie sporita din partea medicului.

Implantologie 

Tehnologia laser este folositoare in acest domeniu al stomatologiei prin faptul ca poate sa sterilizeze eficient si rapid toate tesuturile din jurul zonei in care are loc implantul. Astfel, procedura se va efectua in siguranta si va promite o lunga durata de viata a implantului.

Chirurgie orala

 Laserul poate fi de folos si atunci cand vine vorba de chirurgia orala, deorece poate sa inlature tumori, chisturi, surplusuri gingivale si multe altele, marele avantaj fiind faptul ca durerea nu exista, sangerarea este minima si nu mai este nevoie de suturi. De asemenea, perioada alocata vindecarii va fi mai redusa si exista sanse reduse de aparitie a complicatiilor.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00;

Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica