IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Aparat Ortodontic Fix

Tratament Ortodontic Rapid si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Aparat ortodontic fix. Caracteristici de baza

Dispozitivele ortodontice fixe reprezinta cea mai des intalnita metoda de a corecta pozitiile defectuoase ale danturii, fiind destinat tuturor pacientilor care au nevoie de un astfel de tratament. Acestea sunt foarte comune deoarece promit rezultate benefice permanente, fiind vorba despre un dispozitiv care se ataseaza la suprafata exterioara a danturii si care, intr-un interval de timp estimat de medicul specialist, va duce la efectele dorite. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza un aparat ortodontic fix, este important ca pacientii sa cunoasca din ce sunt alcatuite acestea. Astfel avem:

 • Bracketuri, care reprezinta niste placute de diferite forme, ce pot fi confectionate din diferite materiale (metal, ceramic, safir etc.) si care se ataseaza danturii prin intermediul unui adeziv special
 • Bracketurile sunt legate intre ele cu ajutorul unui arc metalic ce este inserat si care contribuie la influentarea pozitiva a danturii
 • Elasticele sunt foarte importante in cadrul acestui proces
 • Arcurile se fixeaza pe bracketi prin intermediul ligaturilor

Aparat ortodontic fix. Indicatii :                                               

Aparatele ortodontice fixe sunt recomandate in mai multe situatii, iar in functie de fiecare caz prezentat, acestea pot avea diferite obiective precum:

 • Inlfluentarea pozitionarii corespunzatoare a danturii
 • Influentarea pozitionarii radacinilor dintilor
 • Alungirea sau scurtarea danturii
 • Influentarea miscarii unuia sau mai multor dinti
 • Influentarea imbunatatirii arcadelor din mai multe puncte de vedere, acestea putand fi lungite sau scurtate
 • Corectarea muscaturilor incorecte (malocluzii)

Tratamente Ortodontice Realizate la Dridih Dent

Cum actioneaza aparatul ortodontic fix?

Un dispozitiv ortodontic fix are in componenta mai multe elemente, fiecare dintre acestea avand rolul sau, iar lucrand impreuna, acestea duc la corectarea tuturor deficientelor prezentate de catre pacienti. Astfel, bracketurile, ce pot fi din mai multe materiale, se aplica pe dinti (oricare dintre ei: incisivi, canini, molari, premolari) prin intermediul unor substante speciale. Aceste bracketuri se aleg in functie de recomandarile medicului, tipul tratamentului ales, dar si de preferintele pacientului.

Bracketurile sunt legate de arcuri, care sunt elastice si exercita forta necesara influentarii dintilor in modul potrivit, ajutand la controlarea bunei functionari a tratamentului.

Care sunt avantajele folosirii unui aparat ortodontic fix?

 • Arcul metalic exercita o forta care influenteaza directia si modul de dezvoltare al danturii, fiind unic pentru fiecare dinte in parte
 • Unul dintre marile avantaje ale aparatului ortodontic fix este ca are capacitatea de a corecta chiar si malocluziile mai severe
 • Durata tratamentului difera in functie de fiecare caz in parte, insa de regula este vorba de doi ani, fiind asadar o perioada mai redusa decat in situatia dispozitivelor ortodontice mobile
 • Aceste dispozitive fixe sunt mult mai eficiente decat cele mobile (care trebuie activate odata la 10-12 ore) deoarece actioneaza in permanenta
 • Acestea propun aceleasi rezultate, indiferent de varsta pacientilor, fiind potrivite atat la copii, adolescenti sau adulti
 • Modificarile aduse de acestea sunt permanente, astfel ca in putine cazuri poate fi nevoie de prelungirea tratamentului prin aplicarea unui dispozitiv ortodontic mobil
 • Costurile implicate de un astfel de tratament sunt mai reduse, spre deosebire de cele mobile, linguale sau invizibile

Cine poate beneficia de tratamentele cu aparat ortodontic fix?

Dispozitivele ortodontice fixe sunt destinate de cele mai multe ori adultilor sau adolescentilor ai caror dantura s-a dezvoltat in totalitate. Teoretic oricine poate beneficia de un asemenea tratament, insa este esential ca pacientii sa inteleaga rolul acestora, sa le priveasca si din punct de vedere functional si al sanatatii cavitatii bucale, nu doar din privinta esteticii. Multi dintre acestia apeleaza la ele doar pentru a-si imbunatati aspectul, fara a tine cont de beneficiile aduse asupra sanatatii. In plus, exista pacienti care se asteapta la anumite efecte, insa nu tin cont de recomandarile medicilor si opteaza pentru dispozitive mobile, atunci cand cele necesare ar fi fost aparatele fixe sau invers.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica