IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Puroi la Masea

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Endodontice cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Abcesul dentar este cunoscut in termeni populari drept puroi la masea si presupune existenta unei infectii aparute la baza dintelui si se manifesta prin inflamatia gingiei si durere acuta sau cronica resimtita de pacient. De asemenea, tesutul inconjurator puroiului isi modifica nuanta devenind rosu, dar si textura si structura, fiind tensionat si inflamat.

Puroiul la masea este format din cauza microbilor si bacteriilor care se stocheaza pe dantura, iar alaturi de resturile alimentare formeaza placa bacteriana, ce trebuie inlaturata prin intermediul periajului si al atei dentare. In caz contrar, placa microbiana se transforma in tartru, care trebuie inlaturata in cabinetul stomatologic printr-o tehnica numita detartraj. Tartrul favorizeaza aparitia cariilor si infectiilor cavitatii bucale.

Tratamente Endodontice Realizate la Dridih Dent

Tratament puroi la masea 

Modalitatea de tratare al puroiului la masea difera in functie de fiecare situatie in parte. Astfel cei care prezinta carii de proportii ridicate sau care sunt afectati de dureri dentare pot apela la medicamentatia sugerata de medic, de cele mai multe ori fiind vorba de antiinflamatoare precum Ibuprofenul. In cazul in care abcesul este spart de la sine, pacientii pot efectua clatiri cu apa cu sare pentru a stimula drenajul infectiei. La o cana de apa se adauga o lingura de sare.

Alte modalitati presupun incizia abcesului, proces efectuat de catre dentist care permite eliminarea puroiului, fiind de altfel cea mai eficienta varianta. Pentru combaterea infectiei si a durerii, sunt recomandate antibitiocele.

Insa cel mai bun tratament al puroiului la masea este prevenirea acestuia, pe aceasta cale fiind mentinuta starea de sanatate. Efectuarea igienii orale zilnice este extrem de importanta, deoarece sunt evitate mai multe afectiuni ale cavitatii bucale. In schimb, abcesele pot fi prevenite si prin evitarea fumatului sau consumului de bauturi alcoolice. Periajul trebuie efectuat dimineata, seara, dar si dupa fiecare masa.

Simptome 

  • Prezenta durerilor acute sau cronice
  • Febra
  • Durere sau disconfort la atingere sau in momentul consumului de alimente
  • Gust neplacut in gura
  • Stare de disconfort
  • Halena
  • Inrosirea si inflamarea gingiei
  • Leziuni ale gingiilor

Tratamente naturiste ale puroiului la masea 

Afin – intr-un vas de 250 de ml de apa fiarta sunt adaugate cel mult trei lingurite de frunze de afin, dupa care se acopera si se strecoara. Cu produsul obtinut se poate face gargara la finalul fiecarei mese.

Brad – intr-o cana se adauga 200 de ml de apa, dupa care se pun doua lingurite de muguri de brad, si totul se fierbe timp de un sfert de ora. Dupa ce se raceste, substanta este strecurata si apoi folosita la gargara de cateva ori in fiecare zi.

Brusture – intr-un vas de 250 de ml de apa fierbinte se adauga o lingurita sau doua de radacina de brusture, care se lasa 10 minute, iar ulterior se va putea face gargara cu solutia obtinuta.

Ceapa –  pentru pregatirea unui suc de ceapa este nevoie de maruntirea a doua lingurite de bulb de ceapa si amestecarea cu 250 de ml de apa, iar impreuna se fierb cel mult un sfert de ora. Cu produsul obtinut se va face gargara.

Echinaceea – pentru prepararea tincturii, este nevoie de o astfel de planta, deasupra careia sa se adauge 100 ml de alcool de cel putin 45 de grade. Produsul trebuie mentinut 10 zile, timp in care se amesteca de doua sau trei ori pe zi. Dupa trecerea perioadei mentionate, tinctura trebuie depozitata intr-un recipient inchis la culoare. Ulterior vor putea fi consumate intre 20 si 30 de picaturi de trei ori pe zi inainte de mic dejun, pranz si cina. Acest tratament se intinde pe o perioada de pana la 6 saptamani.

Galbenele – pentru pregatirea unui ceai este nevoie de 250 de ml de apa peste care sa se adauge cateva flori de galbenele. Cu acest ceai se poate clati gura odata la doua ore, iar rolul acestuia este de acumulare a puroiului dar si de a calma durerile existente.

Ghimbir – un alt produs benefic este preparat adaugand o lingurita de radacini de ghimbir alaturi de 200 de ml de apa fierbinte, cu care se clateste gura de mai multe ori pe zi.

Musetel – intr-un vas de 250 de ml de apa fierbinte se adauga doua trei linguri de musetel, dupa care se lasa la racit, iar ceaiul obtinut este folosit la clatirea gurii.

Plop negru – se amesteca apa fierbinte cu o mica cantitate de muguri de plop, cu care se va face gargara de cateva ori pe zi.

Propolis – Acesta poate fi aplicat fie in stare naturala, fie tinctura, variind modalitatea de administrare. In cazul formei brute, acesta este aplicat local pret de cateva ore, in timp ce tinctura se aplica pe un tampon care se aplica peste abcesul dentar.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu





    0
    zambete aduse
    0
    medici specialisti
    0
    clinici dentare

    Radiologie Dentara Panoramica