IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Rezectie Dentara

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Endodontice cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Rezectia dentara reprezinta o modalitate ce presupune ca varful radacinii si tesututului inconjurator sa fie inlaturate. Aceasta interventie aduce cu sine si nevoia unui tratament endodontic efectuat corespunzator deoarece este nevoie ca respectivul canal sa fie curatat eficient pentru eliminarea infectiilor, dupa care trebuie obturat. Rezectia radacinii reprezinta o interventie diferita de excizia radacinii si se apeleaza la ele in functie de situatiile prezentate de pacienti.

Rezectia radacinii reprezinta o interventie foarte des intalnita, insa in ziua de azi, datorita evolutiei tehnologiei stomatologice, medicul are la indemana mai multe variante, una dintre ele fiind reprezentata de implantul dentar. In general se apeleaza la rezectia radacinii pentru a remedia cariile profunde sau tratarea fracturilor aparute din diferite motive.

Tratamente Endodontice Realizate la Dridih Dent

Indicatii rezectie dentara :

 • Pot exista probleme de tip anatomic care sa nu permita curatarea corespunzatoare si obturatia canalului
 • Pot exista probleme in restaurarea danturii
 • Pot exista fracturi ale radacinii din diferite motive
 • Pot fi intampinate diferite probleme pe lungimea canalului, iar acestea nu pot fi indepartate cu ajutorul tratamentului de tip endodontic

Rata succesului la o rezectie dentara difera in functie de care a fost motivul pentru care s-a apelat la aceasta. Daca tratarea canalului nu are succes, aceasta situatie poate fi corectata prin rezectia radacinii. Pot aparea si probleme de tip anatomic, care fac ca un asemenea tratament sa nu poata fi realizat corect: radacina prea curbata, ori canale de mici dimensiuni, in aceste situatii fiind recomanda tot rezectia radacinii.

Daca dantura reconstruita prezinta diferite afectiuni de tip periapical, tratamentul endodontic poate fi aplicat cu dificultate, deoarece accesarea canalului se face cu usurinta, insa punand in pericol rezistenta coroanei.

Procedura rezectie dentara : 

In cele mai multe dintre cazuri, rezectia este disponibila pentru toti dintii, insa conteaza organizarea interioara a danturii, motiv pentru care aceasta interventie poate sa nu fie recomandata pentru molarii secundari inferiori si superiori. Interventia este una obisnuita, nu necesita aparatura speciala, are loc sub anestezie loco regionala sau generala, in functie de situatia prezentata.

Pana sa se ajunga la o rezectie dentara, de cele mai multe ori este nevoie de tratarea canalului, urmand ca mai apoi dentistul sa efectueze niste incizii in zona gingiei pentru ca radacinile dintilor sa fie expuse, dupa care se ajunge la membrana mucoasa si os. Pasul urmator presupune ca radacina sa se separe de restul dintelui si se indeparteaza varful radacinii si tesusutul care a fost afectat de o infectie. Urmeaza curatarea canalului si obturarea sa.

Dupa ce s-a extras varful radacinii, locul respectiv trebuie spalat cu substante speciale si inchis prin intermediul suturilor, firele fiind indepartate 7 zile mai tarziu. Dupa o rezectie dentara, este important ca pacientii sa isi ingrijeasca dintii, sa nu consume alimente dure si tari si sa se foloseasca de medicamentatia pusa la dispozitie de medic pentru ca infectiile sa fie prevenite.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica