IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Cazuri Clinice

La clinica Dridih Dent, abordăm fiecare caz cu o filosofie clară și bine definită, punând accentul pe sănătate, funcționalitate și estetică, în această ordine. Înțelegem că fundamentul unei îngrijiri dentare de succes începe cu asigurarea unei baze solide de sănătate orală. Prin urmare, prioritatea noastră este să tratăm orice afecțiuni existente și să promovăm practici sănătoase de igienă orală, pentru a preveni apariția problemelor viitoare.

Odată ce sănătatea orală este restabilită, ne concentrăm pe funcționalitate, asigurându-ne că fiecare dintre dinți își îndeplinește rolul în mod optim, de la masticație la vorbire. Înțelegem importanța unei mușcături corecte și a alinierii dentare pentru bunăstarea generală și confortul pacientului.

În final, dar nu în ultimul rând, abordăm estetica. Știm că un zâmbet frumos și încrezător poate avea un impact semnificativ asupra stimei de sine și a interacțiunilor sociale. De aceea, oferim soluții estetice personalizate, care să complementeze și să îmbunătățească aspectul natural al zâmbetului fiecărui pacient.

La Dridih Dent, această abordare tridimensională ne permite să oferim îngrijire dentară de cea mai înaltă calitate, care să răspundă nu doar nevoilor imediate, dar și celor pe termen lung ale pacienților noștri.

Dr. Cosmoiu Raluca – Tratament endodontic

diferenta de 1 luna. aparat dentar fix

Dr. Cosmoiu Raluca – Tratament endodontic

tratament ortodontic cu aparat fix

Dr. Sirbu Eugen – Implant dentar

implant dentar

Dr. Stanescu Roxana

2

Dr. Stanescu Roxana

1

Detartraj+periaj+airflow

igienizare profesionala

Dr. Saru Sorin- Fatete dentare

fatete dentare. Dr. Saru Sorin

 Albire dentara

albire dentara cu laser
0
zambete aduse
0
medici specialisti
0
clinici dentare

Radiologie Dentara Panoramica