IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Tratament Endodontic

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Endodontice cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Acest tratament este cunoscut tututor pacientilor drept tratamentul canalului si presupune ca un nerv afectat al unui dinte, din diferite motie, sa fie inlaturat, astfel incat dintele respectiv sa nu fie supus extractiei si sa se pastreze cat mai bine pe arcada. Ulterior se apeleaza la o lucrare protetica pentru ca dintele sa-si recapete functille obisnuite.

Un tratament endodontic este impartit in mai multi pasi, este mai dificil de urmat decat altele si impune o atentie sporita a medicului, astfel incat lucrarea sa aiba rezultatele dorite. Un mare avantaj al clinicii noastre este reprezentat de faptul ca dispunem de aparatura moderna, care nu produce radiatii si cu ajutorul careia se pot efectua radiografii digitale intr-un timp foarte scurt.

Pe aceasta cale pacientii economisesc timp, deoarece acestia nu mai trebuie sa se deplaseze la un centru specializat pentru realizarea radiografiilor si sa piarda timpul asteptand, cand totul se poate efectua in cel mai scurt timp in cadrul clinicii noastre. Astfel, medicii dispun de radiografia digitala pe care o pot analiza ori de cate ori este nevoie pe durata tratamentului.

Tratamente Endodontice Realizate la Dridih Dent

TESTIMONIALE DRIDIH DENT - TURISM DENTAR

De asemenea, tratamentele endodontice pot fi mai eficiente atunci cand sunt utilizate ustensile de calitate. Asadar, in cadrul cabinetului nostru stomatologic, folosim diga dentara, care poate fi numita, cu siguranta, cea mai sigura izolare impotriva bacteriilor prezente in saliva. Diga reprezinta o folie de diferite culori, realizata din latex, care se aplica la nivelul dintelui caruia i se aplica tratamentul endodontic. Iata cateva avantaje aduse de diga:

 • Atentia este fixata asupra dintelui care este supus tratamentului
 • Este exclusa posibilitatea ca pacientul sa inghita resturi ale dintilor ramase din urma tratamentelor la care este supus, precum si de la inghitirea substantelor utilizate in cadrul tratamentului de canal
 • Dintele este protejat de microbii si bacteriile prezente in saliva, ceea ce reprezinta un factor extrem de important in efectuarea acestui tratament, deorece canalul nu trebuie sa fie atins de bacterii
 • Durata sedintelor va fi mai scurta deoarece se economiseste timp fata de tehnica obisnuita a rulourilor de vata, ce trebuiesc schimbate in scurt timp, dupa imbibarea cu saliva
 • Pacientul se poate simti confortabil si relaxat, deoarece exista o bariera protectoare intre organism si ustensilele medicului. Pe aceasta cale se evita situatiile in care solutiile utilizate la tratament ajung in gura si au un gust neplacut
 • Ajuta la buna desfasurare a tratamentului, astfel incat la final pacientii vor beneficia de buna functionare a dintelui care a fost supus procedurii

De asemenea, si aparatura de care dispunem in cadrul cabinetului este moderna si cea mai potrivita in cazul tratamentelor endodontice, si poarta numele de Protaper. Medicii clinicii noastre se afla intr-un proes continuu de invatare, deoarece intotdeauna exista aparatura noua sau se gasesc modalitati mai eficiente de urmare a anumitor tratamente. Protaper presupune utilizarea unui intrumentar care se roteste, realizat dintr-o combinatie de Nichel si Titanium, dar si a unui motor special, X-Smart Plus, special conceput pentru actiunile la care este folosit, fiind cel mai eficient mod de tratare a canalelor.

Aceste instrumente rotative sunt realizate din cele mai bune materiale, astfel incat pana si cel mai complicat tratament de canal sa poata fi efectuat cu usurinta, precum cele care nu au forma obisnuita, ci prezinta si curburi.

In plus, prin intermediul radiografiilor digitale, fiecare pas al tratamentului poate fi analizat cu atentie, aceasta fiind ocazia potrivita de monitorizare a bunei desfasurari a tratamentului. Tehnologia evolueaza constant in domeniul stomatologiei, astfel incat aceasta joaca un rol important in eficienta tratamentelor. In ziua de azi, chiar si dintii foarte afectati pot fi salvati, iar prin intermediul microscopului se asigura buna desfasurare a tratamentelor indiferent de cat de complicate sunt acestea.

Pacientii clinicii noastre vor fi supusi unei experiente confortabile, indiferent de tratamentul efectuat, in timp ce in cazul celui endodontic, acestea sunt mult mai usor de urmat atunci cand se foloseste un microscop. Chiar si in cazul in care canalele au o forma neobisnuita sau acestea prezinta corpuri straine, orice situatie poate fi remediata.

Cand este necesar un tratament endodontic?

Se apeleaza la acest tip de interventie atunci cand pulpa dentara devine inflamata ori este infectata. Aceste situatii apar de cele mai multe ori din cauza cariilor care au capatat proportii ridicate si nu au fost tratate la timp, insa si atunci cand stomatologul nu a efectuat alte interventii in mod corespunzator, precum plombele. Daca afectiunile aparute nu sunt tratate la timp, atunci pulpa va muri si va atrage numerosi microbi care migreaza treptat, destinatia finala fiind osul care este distrus pas cu pas.

Ce este un tratament endodontic :

Acest tip de tratament are scopul de indepartare, curatare si dezinfectare a camerei pulpare si canalelor radiculare atunci cand apar infectiile, cu alte cuvinte fiind inlaturata pulpa dentara afectata. Dupa efectuarea tututor acestor pasi va ramane un spatiu liber ce trebuie acoperit pentru ca microbii sa nu avanseze catre aceasta zona. Asadar va fi nevoie de obturarea sau plombarea canalelor cu ajutorul unui material special ce nu provoaca efecte adverse, fiind bine asimilat de catre organism.

In cazul in care infectia nu a avut timp sa migreze catre apex, afectiunea intalnita se numeste pulpita si este nevoie ca medicul sa curete canalele si sa le obtureaza corespunzator pentru prevenirea complicatiilor.

In caz contrar, se poate ca pulpa sa moara, situatie care atrage mai multe probleme, care sunt remediate tot prin intermediul unui tratament endodontic. Daca infectia afecteaza apexul, atunci se vor dezvolta si chisturile in capatul radacinii. Chisturile se indeparteaza prin intermediul unei tehnici numita rezectie apicala, apelandu-se la acest tip de tratament doar atunci cand nu mai este nicio modalitate de a duce la bun sfarsit a unui tratament endodontic.

De ce este necesar un tratament endodontic?

Tratamentul endodontic are in vedere indepartarea tesutului care s-a infectat ori inflamat, curatarea pulpei si canalelor precum si obturatia corespunzatoare a acestora, cu ajutorul unor materiale special concepute pentru acest sens, astfel inca microbii sa nu isi poata face aparitia. Scopul unui asemenea tratament este ca dantura sa fie sanatoasa atat la exterior, cat si la interior.

Exista mai multe situatii care duc la afectiuni ale pulpei dentare, insa cele mai des intalnite sunt cariile de proportii ridicate care nu au fost tratate la timp, un tratament efectuat necorespunzator sau fracturile comise din diferite motive. In aceste cazuri pulpa se poate inflama si transforma in pulpita, devenind mult mai sensibila in special in timpul consumului de alimente si bauturi calde sau reci. Din nefericire pulpita se agraveaza fara ca pacientului sa ii fie prezentat vreun simptom. O a doua situatie duce la moartea pulpei, timp in care dintele nu mai prezinta acea sensibilitate, insa locul va fi infectat de bacterii.

In cazul in care nu s-a efectuat niciun tratament pana in acest punct, inflamatia si microbii se vor extinde catre varful radacinii, afectand tesuturile din aceasta zona, dupa care poate aparea un abces. Dezavantajul este ca dintele devine mult mai sensibil si este nevoie de mai multe etape pentru reprimarea tututor afectiunilor. Un dinte care nu a fost restaurat se poate fractura oricand, motiv pentru care dupa ce s-a efectuat un tratament de tip endodontic, urmatoarea etapa este confectionarea unei coroane dentare.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica