IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Cabinet Ortodontie

Tratament Ortodontic Rapid si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Ortodontia reprezinta ramura stomatologiei care se refera la prevenirea, diagnosticarea si tratarea aspectelor necorespunzatoare ale dintilor si fetei. Asadar, cele mai intalnite cazuri sunt cele cu privire la malocluzii (muscarea incorecta) ce pot aparea din cauza alinierii sau pozitionarii defectuoase ale danturii, iar pentru corectarea tututor anomaliilor se apeleaza la dispozitive ortodontice.

In ziua de azi, oricine, indiferent de varsta, poate sa urmeze un tratament ortodontic, corectandu-se astfel dantura stramba, aglomerarea sau spatierea inestetica, precum si malocluziile. Avantajele unui tratament ortodontic este ca infrumuseteaza aspectul nostru, dar ne asigura si sanatatea adecvata a cavitatii bucale. Este important de stiut faptul ca dantura perfect aliniata se poate igieniza cu usurinta, existand sanse mai mici de dezvoltare a cariilor sau altor afectiuni.

Cine are nevoie de un tratament ortodontic?

Oricine prezinta o anomalie la nivelul cavitatii bucale, precum dantura spatiata sau inghesuita, dantura proeminenta, malocluzii, indiferent de varsta pacientului, care pot fi adulti sau copii (peste 6 ani). Adultii pot avea nevoie initial de tratamente ortodontice pentru ca mai apoi sa urmeze alte tipuri de tratamente, care in caz contrar nu ar fi putut fi efectuate corespunzator.

De asemenea, lipsa unuia sau mai multor dinti poate cauza migrarea celorlalti dinti in incercarea de a acoperi spatiile goale, motiv pentru care este nevoie de aplicarea unui implant dentar, ce este mult mai eficient decat metoda traditionala, puntea dentara.

Ce se intampla daca nu este tratata o anomalie dentara?

Orice anomalie dentara care ramane netratata se agraveaza in timp, afectand ulterior pacientul si mai mult, care va trebui sa urmeze mai multe tratamente, mai lungi si mai costisitoare. In cel mai rau caz pot aparea afectiunile parodontale care duc la pierderea dintilor. De asemenea, dintii inghesuiti favorizeaza stocarea placii bacteriene, deoarece aceasta este mai dificil de inlaturat prin periaj si astfel pot aparea cariile si alte afectiuni. In plus, cei mai multi pacienti isi doresc ca dantura lor sa fie estetica, sanatoasa si naturala, astfel ca este importanta tratarea afectiunilor prezentate.

Tratamente Ortodontice Realizate la Dridih Dent

Care este momentul optim pentru a interveni la un cabinet de ortodontie ?

Cu cat mai devreme cu atat mai bine, in special atunci cand este nevoie de tratamente ortodontice. Astfel, in cazul copiilor, un asemenea tratament poate fi mult mai eficient si mai scurt, deoarece oasele nu s-au dezvoltat in totalitate si pot fi corect influentate mai usor. Se poate spune ca un pacient ideal are varsta de 7 ani, prezinta dinti de lapte dar si definitivi, este cuminte si accepta aplicarea unui dispozitiv ortodontic mobil. Organismul aflat in crestere primeste cel mai bine un asemenea tratament, cu toate acestea, nici adultii nu sunt omisi, doar ca in cazul acestora, tratamentul va dura mai mult decat in situatia copiilor.

Cat dureaza tratamentul ortodontic?

Durata tratamentului difera in functie de fiecare caz in parte, astfel ca in cazurile mai usoare, un tratament poate dura de la doua pana la sase luni, iar in cazurile mai dificile, supravegherea medicului se va efectua de la momentul prezentarii copilului la cabinet, chiar si pana acesta atinge varsta de 18 ani, pentru a se asigura ca tratamentele urmate de-a lungul acestor ani au avut efectul dorit si nu vor reaparea problemele.

De cele mai multe ori un tratament prin aplicarea unui dispozitiv ortodontic se intinde pe mai multe luni, copiii beneficiind adesea de aparate dentare mobile, insa rezultatul trebuie supravegheat mai mult timp, in unele cazurii fiind necesare si dispozitive ortodontice fixe. Cu alte cuvinte, daca un copil merge pentru prima data la un medic specialist la 6 ani avand o problema, in urmatorii ani va urma mai multe tratamente si va efectua mai multe controale, numarul acestora fiind stabilite de medic in functie de situatia prezentata de acestia.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 –¬†14:00;¬†Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica