IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Infectii Dentare

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Endodontice cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Daca infectiile dentare nu se trateaza la timpul potrivit, pe termen lungi pot fi afectate si alte organe precum inima, ficatul sau rinichii. In plus, si articulatiile pot prezenta probleme din cauza acestora. Astfel de infectii apar de cele mai multe ori din cauza cariilor, care in timp capata proportii ridicate. Din pacate, pacientii aleg sa mearga la un control atunci cand durerile sunt intense, iar afectiunile ajung intr-un stadiu mai avansat si mai complicat de tratat.

Bacteriile si microbii care duc la dezvoltarea infectiilor afecteaza nu numai dantura, ci si structura interna a acesteia, fiind deranjat si osul de sustinere al dintilor, fiind un motiv des intalnit al pierderii dentare premature.  Astfel, medicii recomanda constant mentinerea igienii orale corespunzatoare pentru a nu aparea probleme ale cavitatii bucale.

Tratamente Endodontice Realizate la Dridih Dent

Infectiile dentare se pot raspandi in sange :

 Din nefericire, microbii ce infecteaza dantura sau gingia pot sa se regaseasca si in circulatia sangelui, de unde sunt transmisi in restul organismului. De asemenea, afectiunile dintilor care nu sunt tratate pot determina miocardita, adica o infectie comuna a muschiului inimii. In plus, din cauza acestora creste riscul aparitiei artritei ce limiteaza mobilitatea articulatiilor organismului. Este cunoscut faptul ca femeile insarcinate care au carii pot avea parte de o nastere prematura a celui mic, astfel ca se recomanda ca acestea sa mearga la controale inainte de a ramane insarcinata.

Simptomele infectiilor dentare

Infectiile dentare sunt adesea asociate altor afectiuni, motiv pentru care medicii dentisti care nu sunt foarte bine pregatiti, pot recomanda un tratament care nu poate fi eficient. Iata care sunt simptomele propuse de infectiile dintilor:

 • Tumefierea gingiilor
 • Inrosirea gingiilor
 • Prezenta unei pungute de puroi in zona radacinii dintelui
 • Spasme ale muschilor
 • Deschiderea cavitatii bucale cu dificultate
 • Mutarea durerii catre zona urechii

Aceste semne indica agravarea unei infectii, insa simptomele care insotesc un abces ar trebui sa fie de ajuns pentru ca un pacient sa apeleze la un dentist in cel mai scurt timp posibil.

 • Resimtirea unui gust neplacut
 • Sangerarea gingiilor
 • Salivarea mai abundenta decat de obicei
 • Febra
 • Lipsa apetitului
 • Insomnii
 • Transpiratie inexplicabila
 • Dureri sau disconfort la atingere sau in momentul consumului de alimente
 • Greata

Cauzele infectiilor dentare

 Pentru ca pacientii sa poata diferentia sursa durerii, fie ca este o inflamatie, fie un abces, este important ca acestia sa cunoasca care sunt cele mai des intalnite cauze ale infectiilor. Astfel, durerea va putea fi asociata simptomelor existente. Asadar:

 • Cariile – de proportii ridicate si netratate o buna perioada de timp pot afecta dintii foarte mult, precum si nervii acestora. Astfel pot patrunde aici resturile alimentare care alaturi de microbi si bacterii sa afecteze canalul, ducand la dezvoltarea unei infectii, in special atunci cand sistemul imunitar al pacientului este deja slabit din alte motive.
 • Accidentele – fie ca este vorba de lovituri, fracturi sau altele, daca dintele si gingia prezinta leziuni, acestea se pot transforma cu usurinta in abces
 • Obturatii profunde – plombele de dimensiuni mari, situate in apropierea nervului, pot duce oricand la infectii deoarece presiunea exercitata in momentul consumului de alimente afecteaza obturatia, iar cu trecerea timpului nervul poate sa moara, fara ca pacientul sa realizeze, iar zona devine infectata si inflamata

Atunci cand se trateaza infectiile dentare, pe langa procedurile aplicate de catre dentist, acestia pot recomanda si administrarea antibioticelor pentru a imbunatati starea de sanatate a pacientului prin inlaturarea febrei, tumefactiilor si durerii, insa infectia nu este inlaturata pe aceasta cale, ci doar prin tratamentele dedicate tipului de infectie prezentat.

Din cauza faptului ca fiecare dinte este diferit, si tratamentul difera de la un caz la altul. De cele mai multe ori infectia unui dinte este eradicata prin drenarea acestuia. Pentru grabirea procesului de vindecare, dentistii prescriu anumite medicamente care se administreaza in mod obisnuit pe cale orala.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului la 200 de metrii de clinica

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica