IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Operatie Dentara

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

 

Operatiile dentare fac referire la interventiile chirurgicale efectuate la nivelul cavitatii bucale, ce au scopul de a trata diferite afectiuni prezente. In ziua de azi operatiile dentare inca reprezinta motive de teama pentru unii pacienti, insa tehnologia a evoluat considerabil, motiv pentru care fiecare interventie este mult mai sigura, mai eficienta si necesita durate mai scurte de timp. Asadar, se opteaza pentru operatiile dentare din diferite motive.

Boli parodontale

In functie de gradul de dezvoltare al acestora, tratamentul poate sa impuna sau nu interventia chirurgicala a medicului. In fazele incipiente afectiunile parodontale sunt tratate prin intermediul igienii orale stricte, insa daca simptomele oferite de acestea sunt ignorate din diverse motive, uneori tratamentul poate sa impuna necesitatea efetuarii unei operatii. Astfel, in momentul in care se identifica faptul ca gingiile sangereaza atat in timpul efectuarii periajului cat si al consumului de alimente sau dintii incep sa fie din ce in ce mai mobili, este clar ca pacientii trebuie sa urmeze un tratament de specialitate. Cu toate ca bolile parodontale aflate in faze avansate nu pot fi reprimate, se opreste evolutia acestora prin diverse operatii dentare, in caz contrar dintii bolnavi trebuie extrasi.

Extractii dentare

Extractiile dentare reprezinta cele mai comune interventii chirurgicale. De asemenea, acestea sunt usor de efectuat, implica o perioada scurta de timp, iar vindecarea se poate face mult mai rapid decat in trecut. Exista mai multi factori care favorizeaza extractiile dentare, printre care cariile de dimensiuni considerabile ce nu au fost tratate la timp sau afectiunile parodontale ce nu mai pot fi tratate, singura solutie ramanand extractia. In plus, o alta procedura comuna este extractia molarilor de minte, deoarece acestia se pot dezvolta defectuos, sau pe durata procesului pacientii sufera din cauza durerilor cauzate la nivelul gingiilor.

Reconstructii osoase

O alta operatie dentara destul de des intalnita este reconstructia osoasa. Lipsa unui dinte pe o perioada mai lunga de timp favorizeaza resorbtia osului, motiv pentru care edentatia trebuie combatuta fie cu ajutorul lucrarilor protetice, fie al implanturilor dentare. Cu toate acestea, pentru inserarea implantului este nevoie ca osul sa fie perfect sanatos si sa prezinte o anumita cantitate optima, pentru siguranta interventiei. Asadar se aleg adesea aditiile de os, care pot proveni fie de la pacient, de la animale sau pot fi artificiale. Desi aceste interventii sunt destul de complexe, ele nu implica riscuri majore, pentru ca la final pacientii sa dispuna de cantitatea necesara de os pentru ca implantul sa poata fi sustinut in mod corespunzator. Dupa o anumita perioada de vindecare, ce difera de la o persoana la alta, intre 4 si 9 luni, va putea fi inserat implantul, astfel incat la finalul tratamentului pacientii sa beneficieze de functiile noului dinte.

Rezectia apicala

Operatiile dentare pot face referire si la rezectia apicala. Se opteaza pentru acest tip de interventie in momentul in care radacina unui dinte este infectata, iar tratamentul endodontic nu da randamentul dorit. Astfel, pentru a avea acces catre radacina dintelui, este nevoie de efectuarea unei incizii la nivelul gingiei, dupa care osul este perforat, urmand ca varful radacinii sa fie sectionat. Aceasta procedura reprezinta ultima sansa a unui dinte, care in caz contrar ar fi trebuit extras.

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica