IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Endodontie

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Tratamente Endodontice cu Laser la Dridih Dent :

Efectuam tratamente stomatologice cu ajutorul unor tehnici de ultima generatie (laser) care sa va asigure rezultate durabile fara durere.

Laserul reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de tratare a numeroase afectiuni din cadrul stomatologiei, deoarece este eficient, confortabil si rapid, fiind mai usor de utilizat de catre medicii stomatologi, in timp ce pacientii nu simt niciun disconfort, indiferent de tipul de tratament la care sunt supusi.


 

Endodontia reprezinta ramura stomatologiei care are in vedere diagnosticarea si tratarea afectiunilor nervilor dentari. In cele mai multe dintre cazuri, prin aceste tratamente se impune si inlaturarea acestora, urmand ca mai apoi sa se obtureze canalul, pentru ca infectia sa fie indepartata si sa previna aparitia altora.

Afectiunile pulpei dentare apar de cele mai multe ori din cauza unor carii care nu au fost tratate la timp si au capatat proportii mari, insa si din cauza bolilor de tip paradontal sau accidentelor.

Spatiul lasat liber de dintele afectat este invadat de bacterii, care incep sa distruga pas cu pas pulpa, urmand ca in cele din urma sa se dezvolte o infectie si sa se slabeasca osul sau in cazurile mai grave sa se piarda dintele. Daca in continuare nu sunt luate masuri, afectiunea se poate extinde si la dintii vecini.

Tratamente Endodontice Realizate la Dridih Dent

Care este avantajul unui tratament de endodontie de calitate?

Daca tratamentul endodontic se realizaza in mod corespunzator, atunci pacientul se poate bucura de o viata sporita a dintelui cu probleme. Asadar se evita extractia prematura a acestuia, care aduce cu sine si alte necesitati precum implantul dentar.

Clinica noastra dispune de cea mai noua aparatura, astfel incat pacientul beneficiaza de o experienta placuta indiferent de tipul de operatiune la care este supus.

Cat dureaza un tratament endodontic?

In functie de fiecare caz in parte, insa in general tratamentele endodontice sunt efectuate de la jumatate pana la doua ore. Pacientii nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la durere deoarece intreaga procedura are loc sub anestezie. Exista cazuri in care se poate resimti o senzatie de disconfort in perioada urmatoare tratamentului, insa acestea dispare de regula dupa cel mult 3 zile.

Tehnologia a evoluat semnificativ in ultimii ani, astfel incat astazi pacientii nu au parte de disconfort sau durere in timpul tratamentelor. Primul pas este efectuarea unei consultatii, iar dentistul este cel care va decide necesitatea unui tratament endodontic. Daca raspunsul este pozitiv, atunci dintele cu probleme inca poate fi restaurat, fara a fi nevoie de extractia sa.

Intrucat ne dorim ca pacientii nostri sa beneficieze de cele mai bune conditii, investim constant in aparatura moderna si personal bine pregatit pentru eradicarea tuturor problemelor intampinate. In cazul tratamentelor de endodontie este nevoie de radiografii inaintea inceperii procedurii, dar si dupa, astfel incat sa se poata urmari evolutia.

Cate radacini si cate canale are un dinte?

Dintii sunt toti unici, astfel incat numarul radacinilor si al canalelor difera. Asadar, un dinte poate avea de la una pana la cinci radacini si de la unul pana la sase canale.

Care sunt urmarile netratarii unei afectiuni endodontice?

Daca nu este urmat la timpul potrivit un astfel de tratament, atunci situatia se poate complica deoarece treptat se distrug tesuturile dintelui, care in cele din urma va fi pierdut. In tot acest timp durerea poate fi prezenta sau absenta, insa cel mai important aspect este reprezentat de faptul ca in cele mai multe dintre cazuri va fi nevoie de reconstructie osoasa. Infectiile au capacitatea de a afecta osul de sustinere, alveola largindu-se cu trecerea timpului, dar daca inca nu sunt tratate, acestea se pot extinde si la dintii din jur, situatie care atrage cu sine multe alte probleme.

Daca tratamentul de tip endodontic este efectuat in mod corespunzator, atunci pacientul va beneficia de sanatatea tesuturilor si radacinilor, iar dantura este sanatoasa, fara a fi afectata de diferite infectii de-a lungul timpului. Insa de multe ori poate fi nevoie de o restaurare a coroanei ce presupune mai multi pasi, iar aceasta se efectueaza la cel mult 30 de zile dupa tratamentul endodontic. Prin aceasta procedura este prevenita patrunderea salivei in canale, deoarece acestea se pot infecta din nou cu usurinta.

Prin intermediul examenului radiologic se vor obtine date importante pentru buna desfasurare a tratamentului endodontic, precum si evolutia situatiei prezentate cu trecerea timpului. De cele mai multe ori este nevoie de trei sau patru radiografii de tip retroalveolar inaintea inceperii tratamentului, dar si dupa finalul sau.

In cazul in care un tratatament endodontic nu a fost realizat corespunzator si este nevoie ca un dinte sa fie tratat din nou, atunci primul pas este inlaturarea restaurarii intiale, care cuprinde obturatia, dispozitivul radicular, cimenturi si alte materiale speciale. Din pacate apar si cazuri putin mai dificile care implica blocaje sau instrumente fracturate stocate in canal, iar aceste situatii trebuie tratate cu o atentie sporita din partea medicului.

Cu toate ca exista numeroase solutii, datorita evolutiei tehnologiei stomatologice, pentru a inlocui un dinte, cel natural este cel mai bun, astfel ca stomatologii recomanda intotdeauna buna intretinere a acestora.

Tratament endodontic sub microscop                                                 

Avantajele acestui tratament:

 • Un diagnostic sigur indiferent de cazul prezentat, putand fi identificate chiar si microfracturile sau fracturile de tip longitudinal, care nu pot fi reperate prin intermediul unei simple radiografii. Daca este identificata cauza, atunci pacientii pot avea parte de tratarea corespunzatoare a afectiunii prezentate.
 • Daca sunt utilizate metode traditionale, atunci unele canale pot ramane neidentificate si implicit reprezinta in timp o sursa de infectie care se va dezvolta in viitor. Astfel, cu ajutorul microscopului sunt prevenite astfel de situatii care aduc numeroase neplaceri. Prin intermediul microscopului, imaginea obtinuta este de 25 de ori mai mare decat in cazul vederii obisnuite, asadar orice afectiune poate fi tratata in siguranta completa fara a aparea probleme.
 • Exista mai multe interventii din cadrul endodontiei care nu pot fi efectuate fara ajutorul unui microscop
 • Daca medicul lucreaza sub microscop, atunci interventia acestuia va fi mult mai fina astfel incat tesuturile vor fi mult mai putin afectate, iar refacerea va fi mult mai rapida.

Certificat de garantie pentru toate lucrarile dentare

Suntem dedicaţi pentru furnizarea de stomatologie de înalta calitate printr-un mod grijuliu şi blând, folosind cele mai noi tehnici dentare. În cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sănătăţii dumneavoastră, apoi veţi discuta împreună despre diferite variante de tratament. Scopul nostru este să asigurăm tratamente stomatologice de calitate care să garanteze pe termen lung menţinerea stării dumneavoastră de sănătate dentară.

Încrezători în profesionalismul nostru dar şi în durabilitatea calităţii procesului stomatologic, vă oferim acest certificat de garanţie pentru tratamentele şi lucrările efectuate in cadrul Clinicii Dridih Dent.

Garanţia intră în vigoare de la terminarea tratamentului iniţial şi acoperă tratamentele dentare (manopere, inclusiv materiale utilizate). Garanţia acoperă doar lucrări de remediere, înlocuire şi reparaţii (manopere şi materiale) şi nu prevede rambursarea sumelor achitate anterior pentru tratamente, deplasări sau cazare.

Garanţia va fi anulată în cazul în care:

• Igiena orală este defectuoasă (ignorată sau neglijată)

• Dacă nu sunt respectate indicaţiile medicului dentist, detaliate în fişa de indicaţii pe care pacientul o va primi la sfârşitul tratamentului împreună cu certificatul de garanţie

• Dacă pacientul nu revine pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 6 luni.

• În cazul pacienţilor cu probleme parodontale, dacă aceştia nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni.

• În cazul pacienţilor care au beneficiat de tratament cu implant dentar, care nu revin pentru şedinţe de control şi profilaxie (igienizări profesionale) la intervale regulate de 3 luni în primul an după realizarea lucrării protetice şi ulterior la intervale de 6 luni.

• Dacă lucrările dentare mobile (protezele dentare parţiale sau totale) nu sunt păstrate şi întreţinute corect, utilizând produse specifice.

dridih-dentweb-1

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE GENERALA

TUR VIRTUAL DRIDIH DENT STOMATOLOGIE DE SPECIALITATE

Cazare gratuita pe toata durata tratamentului

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica