IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Lampa Albire Dinti

Tratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Stilul de viata nesanatos se oglindeste si in aspectul danturii, care, cu trecerea timpului devine din ce in ce mai galbena si mai inchisa la culoare, fiind considerata inestetica. Din nefericire, unii oameni sunt de parere ca periajul dentar poate fi de ajuns pentru ca dintii sa isi pastreze culoarea naturala, insa in realitate este nevoie de o intretinere mult mai atenta a acestora.

Dar, pacientii au un motiv de bucurie, deoarece pot opta pentru o albire profesionala, care se efectueaza in cadrul unui cabinet stomatologic unde sa se foloseasca tehnologia ZOOM care presupune utilizarea laserului, ce duce la albirea dintilor, iar acestia vor avea parte de zambetul mult dorit.

In urma studiilor efectuate de catre specialisti, s-a constatat ca ZOOM are capacitatea de a albi dantura chiar si cu 7-8 nuante, totul in mai putin de o ora, fiind una dintre cele mai eficiente tehnologii din acest domeniu si promite rezultate de invidiat.

Aceasta situatie este posibila datorita tehnologiei special concepute cu LED, care are capacitatea de emitere a unei lumini de intensitate ridicata.

Pret Albire Dentara la Dridih Dent

Albire Dinti Acasa 500 lei
Albire Dinti Cu Laser 1000 lei
Albire Dentara cu lampa Zoom 1000 lei

Albirea Dintilor la Dridih Dent

Cat dureaza un tratament de albire?                                                                

O astfel de procedura dureaza cel mult o ora, timp in care sunt aplicate substante speciale de albire de trei ori, cate un sfert de ora fiecare. Cu alte cuvinte, aplicarea gelului insumeaza circa 45 de minute, iar pregatirea pacientului, face ca totalul procedurii sa ajunga la o ora.

Cat de albi vor fi dintii dupa tratamentul cu lampa de albire?

Aceasta situatie difera de la un caz la altul, in functie de situatia prezentata de pacient si de nivelul de colorare al danturii, insa indiferent de caz, la finalul tratamentului prin tehnologia ZOOM, toti pacientii sunt multumiti de zambetul obtinut.

Doare?

Acest tratament nu produce nicio durere pacientului, insa in unele cazuri acestia pot resimti o usoara senzatie de disconfort, dar situatia poate fi evitata cu usurinta prin mici ajustari de lumina. In plus, in perioada imediat urmatoare tratamentului, pot fi sesizate sensibilitati in momentul in care se consuma alimente sau bauturi, calde, reci sau dulci. Astfel, se recomanda sa fie consumate alimente precum iaurt sau supa, care nu pot interfera cu calitatea oferita de tratamentul ZOOM.

Lampa de albire dinti imi afecteaza dintii?

Cel mai mare avantaj al albirii dentare prin intermediul tehnologiei ZOOM este ca aceasta nu are niciun efect advers, iar dantura si cavitatea bucala nu sunt afectate deloc, spre deosebire de alte modalitati de infrumusetare a dintilor. Gingiile sunt protejate, motiv pentru care doar dantura este cea care se afla in bataia directa a lampii.

Cat timp vor ramane dintii albi?

Un alt avantaj promis este acela ca rezultatele vor fi vizibile o perioada lunga de timp. Insa, acest aspect poate fi perturbat de stilul de viata al pacientului, anumite obiceuri fiind daunatoare dintilor si culorii acestora. Din fericire, acest proces poate fi reluat ulterior, dupa un an sau doi, atunci cand pacientul isi doreste, iar medicul recomanda posibilitatea efectuarii tratamentului.

Beneficii:

 • Dantura este mult mai alba si mai estetica
 • Durata tratamentului nu depaseste 60 de minute
 • Procesul este 100% sigur si nu provoaca durere
 • Efectul tratamentului este vizibil pe termen lung
 • Exista posibilitatea ca intreg procesul sa fie reluat dupa 12 luni

TUR VIRTUAL

CONTACT

0243.283.261
0786.336.433
0785.308.899

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Vineri 09.00 – 20.00 ;
Sambata 09.00 – 14:00; Duminica – In baza programarii

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica