IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

TRATAMENTE LA DRIDIH DENT

STOMATOLOGIE LASER FARA DURERE LA DRIDIH DENT

tooth laser image

Stomatologie laser – cea mai noua tehnologie in medicina dentara

 Laserul dentar reprezinta cea mai noua tehnologie introdusa in domeniul stomatologiei, inlocuieste traditionala freza si nu produce durere, fiind destinata in special celor mici sau persoanelor foarte anxioase.

tooth image

Avantaje – Cariologie, Endodontie

Folosirea laserului reduce sansele de aparitie a durerii, motiv pentru care in cele mai multe dintre cazuri nu este nevoie nici macar de anestezie. Atunci cand este nevoie de indepartarea unei carii, intregul proces este efectuat fara freza. In plus, laserul are capacitatea de a steriliza tesuturile dintilor, pe aceasta cale fiind prevenite recidivele, insa ajuta si la durabilitatea si rezistenta in timp a tratamentului urmat.

De asemenea, laserul ajusa la sterilizarea canalelor dintilor, fara a mai fi nevoie de interventia chirurgicala. De asemenea, sunt prevenite si aparitia fracturilor dentare din cauza folosirii frezei. Un alt avantaj al laserului este reprezentat de faptul ca prin utilizarea acestuia nu mai exista sansa de aparitie a cariilor marginale sau a infiltratiilor.

Nu in ultimul rand, laserul ofera cele mai bune rezultate in cadrul tratamentelor cu privire la gangrenele dentare, fara a mai fi necesare alte tratamente care se intind pe perioaed lungi de timp, iar obturarea canalelor este efectuata in cadrul unei singure sedinte.

Chirurgie, implantologie, parodontologie

Unul dintre cele mai neplacute aspecte ale stomatologiei este durerea post operatorie aferente chirurgiei sau implanturilor dentare, insa cu ajutorul laserului, durerea este cu mult redusa. De asemenea, prevenirea recidivelor este garantata deoarece canalele si tesuturile osoase sunt sterilizate, iar leziunile aduse la nivelul gingiilor sunt de mici dimensiuni, astfel ca vindecarea va fi efectuata in cel mai scurt timp posibil. In plus, prin utilizarea laserului este inlaturat corespunzator tesutul infectat de la nivelul gingiilor.

Alte aplicatii

Laserul mai poate fi folosit la inlaturarea fara durere a tumorilor de la nivelul gingiilor, cerului gurii, obrajilor sau buzelor, si poate reprezenta o modalitate de tratament a herpesului. In plus, si tratatarea sensibilitatii dentare are loc cu succes, in special in randul copiilor.

 

 

ECHIPA DRIDIH DENT

team member

Dr. Petreus Cristina

Medic Stomatologie Generala

Dr. Saru Sorin

Medic Stomatologie Generala

Dr. Florea Ionut

Medic Stomatologie Generala

Dr. Cehan Raluca

Medic Stomatologie Generala

Dr. Laslau Mircea

Medic Chirurg BMF

Dr. Cosmoiu Raluca

Medic Ortodont

Dr. Laslau Anca

Medic Endodont

Dr. Cojocaru Alina

Medic Parodontolog

Dr. Oprea Sorina

Medic Stomatologie Generala

Dr. Saru Andreea

Medic Stomatologie Generala

Dr. Sirbu Eugeniu

Medic Stomatologie Generala

Raluca Radu

Tehnician Dentar

Dinu Doinita

Asistenta

Matei Ioana

Asistenta

Vasile Cristina Iuliana

Manager

Bodarlau Patricia

Asistenta

Dinu Ramona

Asistenta

Dragu Zora

Asistent

Gradea Madalina

Asistenta

Manciu Andreea

Asistenta

Matasaru Gabriela

Asistent

Nitu Diana

Asistenta

Popescu Mihaela

Asistenta

Gheorghe Bianca

Dr. ortodont

Nicolae Ximena

Dr. parodontolog

Grecu Iulia

Dr. pedodont

Stanescu Roxana

Dr. stomatologie generala

Dumitru Dana

Receptionera

Gherghe Valentina

Receptionera

 

 

TUR VIRTUAL

CONTACT

0786.336.433

0787.496.908 (WhatsApp)

0759.936.715

0243.283.261

0343.801.594

 

Email: dridihdent@gmail.com

Program: Luni- Sambata 09.00 – 20.00 ;
Duminica – Inchis

 

Adresa: str. Principala nr.180, Dridu

  0
  zambete aduse
  0
  medici specialisti
  0
  clinici dentare

  Radiologie Dentara Panoramica