[/vc_row]

IMPLANT DENTAR

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. El va tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

TRATAMENTE LASER

Laserul inlocuieste freza, turbina si bisturiul. Procedeele sunt complet lipsite de durere si sunt silentioase. Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.

INHALOSEDARE

Inhalosedarea reprezinta o metoda de sedare constienta, ce induce pacientului o stare de relaxare si cooperare, dar care permite pastrarea cailor respiratorii deschise si mentinerea starii de constienta a pacientului, precum si toate reflexele nealterate.

ESTETICA DENTARA

Estetica dentara este un cumul de interventii stomatologica prin care se ajunge la o dantura perfecta ca aspect si functionalitate. Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara.

Pentru a vă oferi o imagine completă și transparentă a calității serviciilor noastre, vă invităm să citiți recenziile reale ale pacienților care au vizitat clinica Dridih Dent.

Acestea reflectă experiențele autentice, oferindu-vă perspectiva sinceră a celor care au beneficiat deja de îngrijirea noastră profesională. Înțelegem importanța deciziei dumneavoastră și dorim să vă asigurăm că angajamentul nostru pentru excelență este recunoscut și apreciat de către pacienții noștri.

Descoperiți mărturiile lor pentru a vă face o idee clară și obiectivă despre standardele noastre înalte de îngrijire și profesionalism.

Stomatologia este un domeniu în care fiecare zâmbet devine o pagină a unei povești unice, iar fiecare tratament devine o modalitate de a restabili nu doar dinții, ci și încrederea și confortul pacientului.

Cu dragoste pentru stomatologie si pentru voi, pacienții noștri!